Anders Lundins ärliga ord om Gränslandet: "Herregud, får de aldrig åka hem?"

Anders Lundins ärliga ord om Gränslandet: "Herregud, får de aldrig åka hem?"

  • C More
Filmtopp
Uppdaterad 30 april 2023 kl. 06:04 | Publicerad 27 april 2023 kl. 21:04

Programledaren hade svårt för sidoprogrammet

Anders Lundin som är tillbaka i "Robinson" menar att han hade svårt för "Gränslandet" när han följde äventyret från TV-soffan. "Herregud, får de aldrig åka hem?", säger han till Expressen.

Fansen älskar att Anders Lundin är tillbaka som programledare för Robinson. Men mycket har hänt sedan han senast spelade rollen för mer än tjugo år sedan. I en intervju med Expressen berättar han om hur han tvekade på att komma tillbaka, och hur han kände inför det relativt nya inslaget Gränslandet, där utslagna deltagare kan ta sig tillbaka till tävlingen.

Robinson 2023 har onekligen varit en säsong som bjudit på många dramatiska stunder. Förutom bråk mellan deltagare som fått skickas hem till Sverige, har vi sett deltagare tippade att kunna gå långt i tävlingen skickas till Gränslandet där de får kämpa för att komma tillbaka till Robinson. Sidoprogrammet som ger deltagare en extra livlina har funnits i flera års tid, men nu fått en större betydelse då de som skickas dit kan vinna bättre fördelar som gör dem väldigt starka när de återvänder till huvudtävlingen. De kan även vinna en prissumma på 25 000 kronor.

Anders Lundins ärliga ord om Gränslandet: "Herregud, får de aldrig åka hem?"
Anders Lundin i "Robinson" 2023. Foto: TV4.

Anders Lundins ärliga ord om att deltagare skickas till Gränslandet: "Herregud, får de aldrig åka hem?"

Det råder inga tvivel om att Gränslandet är en vattendelare. Medan många uppskattar att följa händelserna där finns det de som väljer att skippa programmet. En som tidigare hade svårt för sidoprogrammet var Anders Lundin själv. När han intervjuades av Expressen inför sin comeback i programledarrollen gav han sin ärliga syn på Gränslandet

– Det är en pågående parallell värld som inte vi hade då, det tyckte jag var svårt i början och tänkte: "men herregud, får de aldrig åka hem?".

Men med tiden menar Anders att han ändrade sig kring programmet.

– Med tiden tyckte jag att det var bra och spännande, säger han.

Den som hoppas på att få se mer av Anders Lundin som programledare får hålla tummarna tills vidare. I dagsläget är det inte klart att han kommer återvända på nytt, men det är naturligtvis en god förutsättning att han gillar programmets nya format. 

– Jag är jätteglad att jag fick den här chansen, säger Anders Lundin till Expressen. 

Du följer Anders Lundin och de deltagandes resa i "Robinson" 2023 och "Gränslandet" på TV4, TV4 Play och C More.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL