Amanda Eliassons bortklippta bråk med Pernilla i Robinson: "Kommer aldrig..."

Amanda Eliassons bortklippta bråk med Pernilla i Robinson: "Kommer aldrig..."

  • C More
Filmtopp
25 maj 2023 kl. 14:05

Deltagaren berättar för Filmtopp

I en intervju med Filmtopp berättar Amanda Eliasson om ett bortklippt bråk mellan henne och Pernilla Block i "Robinson" 2023. Hon menar att det bara rullade på med elakheter.

SPOILER-VARNING! Artikeln innehåller spoilers från dagens (25 maj) avsnitt av "Robinson" 2023. Läs EJ vidare om du ännu inte sett det.

Under torsdagens avsnitt av Robinson 2023 är vi så nära finalen att den nästan går att ta på. Precis innan avsnittet går i mål får vi se att Amanda Eliasson och Pernilla Block ställs emot varandra i en duell där det ska avgöras vem av dem som kniper den sista finalplatsen. Stämningen mellan de två deltagarna är långt ifrån den bästa, i synnerhet inte då Amanda tidigare under veckan blivit tillsagd av Pernilla att hon tar för mycket plats. I en intervju med Filmtopp berättar Amanda om ett bråk mellan dem där det sades elaka saker, som aldrig kom med i programmet. 

– Jag nämner det i dagens avsnitt när Sanna säger att ingen kommer säga elaka saker till mig och jag svarar att jag redan varit med om det, säger Amanda som refererar till ett tidigare bråk mellan henne och Pernilla.

Amanda Eliassons bortklippta bråk med Pernilla i Robinson: "Kommer aldrig..."
Foto: TV4.

Amanda Eliassons berättar om bortklippt bråk med Pernilla i Robinson: "Kommer aldrig..."

Det hela handlar om den uppmärksammade scenen där Amanda lämnade Robinson för Gränslandet efter att hennes egna lagmedlemmar gått bakom ryggen på henne, Erik Wahrolén och Marcus Edensky. Tillsammans arrangerade de en läggmatch för att kunna rösta ut en i sitt eget lag, vilket då blev Amanda. 

– I den scenen när jag väljer att lämna nya Lag Syd för att åka till Gränslandet så klippte produktionen bort mycket. Då satt Pernilla igen och sa att jag håller uppe en fasad, och det bara rullade på med elakheter. När jag såg den sekvensen så tänkte jag “fan, här är det klippt”. Jag hoppades på att jag skulle få redemption i ett senare läge, säger Amanda Eliasson till Filmtopp och fortsätter:

– Många personer kan man prata med och reda ut saker tillsammans med, men när vissa försöker få en att ändra på sig... det går jag inte med på. Det finns personer som det går inte att argumentera med. Man får bara acceptera det och någonstans tänka att man inte behöver ha dem i sitt liv.

Ytterligare bråk under Örådet

Amanda Eliasson berättar även om ett annat bråkigt möte mellan henne och Pernilla Block som utspelade sig under kvällen som säsongens sista Örådet ägde rum. Amanda menar att Pernilla försökte vara stöttande mot henne, men att hon inte trodde på hennes ord: 

– Då sa jag, varför röstar du på mig då? Jag tror inte på ett ord om vad du säger. Hon hade lagt armen om mig och jag sköt bara bort den och gick. Jag minns att jag tänkte, men gud, hur falsk kan man vara? Det är next level av falskhet och det får mig att känna “vad i...".

Tog du och Pernilla någonsin tillfället att prata om era dispyter i Robinson?

– Vi pratade inte ut och jag kommer heller aldrig att vilja göra det, säger Amanda.

På söndag får vi veta vem av Amanda Eliasson och Pernilla Block som går vidare ur duellen i Örådet och tar sig till den avgörande finalen. Du följer "Robinson" 2023 på TV4, TV4 Play och C More.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL