Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Robinson 2023: Amanda Eliasson

Amanda Eliasson om att göra fler program efter Robinson: "Fått förfrågan"

  • C More
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
01 juni 2023
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
01 juni 2023

Vad hittar den folkkära profilen på härnäst?

I söndags gick vårens säsong av "Robinson" 2023 i mål. I en intervju med Filmtopp berättar deltagaren Amanda Eliasson om vad som väntar henne framöver.

Amanda Eliasson, som vann Gränslandet och tog sig till en fjärdeplats i huvudtävlinge, kommer hem från Robinson 2023 som en av programmets mest älskade profiler. Med en stor och ständigt växande skara följare på Instagram är det många som vill se mer av henne i rutan. I ett samtal med Filmtopp berättar hon om vad det finns för mediala framtidsplaner. 

Amanda Eliasson om att göra fler program efter Robinson: "Fått förfrågan"
Foto: TV4.

Amanda Eliasson om att göra fler program efter Robinson: "Fått förfrågan"

Att vara med i Robinson kan vara språngbrädan in i ett nytt liv. Inte minst har vi kunnat avslöja att den populära deltagaren Erik Wahrolén från årets säsong har ansökt till Elitstyrkans hemligheter. Samtidigt som han bygger sitt MMA-brand. Den högst omtyckte vinnaren Oskar Hammarstedt ska nu satsa hårdare på sin YouTube-kanal OutdoorOskar.

En annan älskvärd deltagare från Robinson 2023 som har lockat till sig stort intresse är Amanda Eliasson. När det kommer till vad hon ska hitta på härnäst så har hon drömt fritt om att hon någon gång skulle vilja ha sitt eget program där hon bjuder in vänner till hennes värld i Sällsjö. I en intervju med Filmtopp berättar Amanda att hon ännu inte sökt sig till något annat TV-program. Däremot har hon blivit ombedd att göra framträdanden i mediasverige. Här berättar hon om det senaste erbjudandet, som är av en annan sorts sändning: 

– Jag fick förfrågan om att vara med i en podd nyligen. Det var med Sanna Guidetti. Jag har fått med mig att hon är ett fan. Hon skrev och bad mig gästa podden, och jag sa det att jag aldrig är i Stockholm, men att det hade varit jättekul. 

Så... ska du vara med eller inte?

– Asså, ja! Det enda jag sa är att jag är för dumsnål. Nu vill jag spara mina pengar till semestern, jag ska snart resa runt i Europa. Men fixa en sponsor så kommer jag, det är inte värre än så!

Sanna Guidetti driver den populära podden "Högt i tak" tillsammans med Rosanna Charles. I dag släppte de ett nytt avsnitt där de avhandlar vinnaren av "Robinson" 2023, men ingen Amanda Eliasson finns med att lyssna på. Kanske medverkar hon då i nästa avsnitt som sänds på torsdagen den 8 juni.

NÄSTA ARTIKEL