KLART: Då har Morden i Sandhamn 2023 premiär

Alla nya filmer och serier på C More i april 2023

 • C More
Filmtopp
30 mars 2023 kl. 09:58

Två originalserier med nypremiärer

Nu kan vi presentera alla nya filmer och serier på C More i april 2023. Bland dem hittar vi nya säsonger av "Morden i Sandhamn" och "Sjölyckan".

KLART: Då har Sjölyckan säsong 4 premiär
Foto: TV4 / C More.

Sjölyckan, säsong 4 – premiär 1 april

Bland alla  nya filmer och serier på C More i april 2023 återser vi familjen Kling. Deras gamla patriark Berndt börjar känna av sin ålder och bjuder på stora nyheter när alla samlas för en ny sommar på Sjölyckan. Det är också ett förändrat Ormskär som familjen kommer ut till. Ön har blivit trendig och influencerparet Ebba och Celine har köpt ställe här. Det här är en utveckling som nostalgikern Klara är skeptisk till, men som resten av familjen välkomnar. Serien har premiär samtidigt på TV4 och TV4 Play.

Alla nya filmer och serier på C More i april 2023
Foto: C More.

Morden i Sandhamn, säsong 9 – premiär 3 april

I den nionde säsongen av Morden i Sandhamn fortsätter Nora (Alexandra Rapaport) och Alexander (Nicolai Cleve Broch) att förneka sina känslor för varandra, och redan i första avsnittet går Alexander på en blind date med stor potential. Pär börjar efterfråga större utmaningar på jobbet medan Alexander och Valpen har fått ihop sitt samarbete och går från klarhet till klarhet. Totalt väntar tre nya fall under säsongen.

Nytt från Walter Presents

Bakom fasaden (2018) – premiär 3 april

Medan polisen söker efter den försvunna Manon börjar hennes syskon fråga sig hur väl de egentligen känner varandra. Allt tyder på att Manon var utklädd till sin tvillingsyster under kvällen hon försvann, men varför? Och var är hon nu? Det franska kriminaldramat Bakom fasaden (Au-delà des apparences) är en del av Walter Presents-utbudet som består av handplockade kvalitetsserier från hela världen.

Du skall icke dräpa, säsong 4 (2018) – premiär 17 april

I den fjärde säsongen lägger Valeria familjeutredningen på is, för att i stället fokusera på sig själv och sitt arbete. Lombardi och Andrea har dock helt andra idéer och fortsätter med sina efterforskningar bakom ryggen på henne. Viola flyttar in hos Valeria på obestämd tid, men det dröjer inte länge förrän bristen på privatliv börjar gå ut över relationen mellan Valeria och Andrea.

Alla nya filmer och serier på C More i april 2023
Foto: Hayu.

Nytt från Hayu

Below Deck Sailing Yacht, säsong 4 – premiär 11 april

Below Deck Sailing Yacht är en amerikansk realityserie om livet bakom kulisserna på en lyxig segelyacht i Medelhavet. Här arbetar en grupp härliga människor för att tillfredsställa sina passagerare under äventyrliga seglatser runt vackra öar och turisttäta kuster. Samtidigt är oförutsägbara väderomslag och knepiga manövrar en del av vardagen för denna besättning som lever i symbios med vindarna.

Alla nya filmer och serier på C More i april 2023
"Vera" säsong 11 snart på C More. Foto: ITV.

Höjdpunkter från Britbox

Sister Boniface Mysteries, säsong 2 (2023) – premiär 5 april

I Sister Boniface Mysteries får vi återigen träffa den katolska nunnan syster Boniface (Lorna Watson), som vi lärde känna i deckarserien Fader Brown. Syster Boniface är ett riktigt original. Hon kör vespa, gör eget vin och har en doktorsexamen i rättsmedicin. Hon hjälper även traktens polis att lösa mordfall i denna underhållande deckarserie som utspelar sig i 1960-talets Storbritannien.

Forgive and Forget (2000) – premiär 5 april

David O'Neil verkar ha allt – ett vackert yttre, en familj som älskar honom och ett jobb i hans fars byggföretag, tills en konflikt mellan den machomiljö han lever och arbetar i och hans livsstilsval börjar att slita isär honom. I det kraftfulla dramat Forgive and Forget spelar Steve John Shepherd (This Life, Maisie Raine) som David, John Simm (The Lakes, Human Traffic) som Theo och Laura Fraser (Virtual Sexuality) som Hannah, tre unga människor vars hopp om lycka är hotad av sexuell spänning, svartsjuka och länge dolda hemligheter.

Half Broken Things (2007) – premiär 5 april

Inför pensioneringen tar hussköterskan Jean (Penelope Wilton – After Life, Downton Abbey) sitt sista jobb i ett vackert hus på landet. När två främlingar anländer – småtjuven Michael (Daniel Mays – Line of Duty, Good Omens) och hans gravida flickvän Steph (Sinead Matthews – Chewing Gum, Hullraisers) – hittar Jean familjen hon alltid har längtat efter. Men när deras tidigare liv kommer i kapp dem hotas familjen de har skapat och gränserna mellan gott och ont blir suddiga.

The Light in the Hall (2022) – premiär 12 april

Sharon Roberts sörjer fortfarande sin dotter Ela, som försvann 18 år tidigare. Strax efter Elas försvinnande erkänner den tystlåtne trädgårdsmästaren Joe att han är skyldig till hennes mord, men vägrar avslöja vad han har gjort med kroppen. Journalisten Cat Donato, som kände Ela som barn, har följt fallet. När Joe friges villkorligt, ger båda kvinnorna sig i kast med att gräva i det förflutna.

Run (2013) – premiär 19 april

Run väver samman berättelserna om fyra människor som står inför livsavgörande beslut i en värld där varje val är en lyx.

Vera, säsong 11 (2021) – premiär 26 april

I den elfte säsongen får Vera och hennes kollegor ta sig an sex nya, tragiska mordfall. Den slipade Vera får bland annat undersöka mordet på en läkare som hittas död i en utbränd bil, en uppspolad kropp på flodstranden av en respekterad kvinna i trakten och de mystiska omständigheterna under vilken en socialarbetare hittas död och som verkar ha haft många hemligheter. En av de mer efterlängtade titlarna bland nya filmer och serier på C More i april 2023.

Alla nya filmer och serier på C More i april 2023
"Feed" kommer till C More i april. Foto: Nordisk Film.

Nya filmer på C More i april 2023

Simsalabim – Rekordkonserten med Håkan på Ullevi (2022) – premiär 7 april

Hela Sveriges Håkan Hellström serverar här en hejdundrande musikfest. I somras bjöd artisten på fyra euforiska konsertkvällar på Ullevi i Göteborg. All energi och passion har bakats ihop till en episk konsertfilm och ett musikaliskt lyckorus!

The Wolf and the Lion (2021) – premiär 13 april

Efter att hennes farfar dött återvänder Alma till hans hus i den vackra kanadensiska vildmarken. Hon upptäcker att farfar har en vargkompis som brukar hälsa på med sin unge. När ett plan kraschar i skogen, med en lejonunge i lasten, räddas den av Alma. Nu blir en vargvalp och en lejonunge oväntade bästisar – det blir en vänskap som ska förändra deras liv för alltid.

Scream 5 (2022) – premiär 21 april

25 år efter att staden Woodsboro chockades av en rad brutala mord händer det igen. Hemligheter från det förlutna kommer upp till ytan och nu kan bara några överlevande från förr stoppa mördaren i Ghostface-masken. Huvudrollerna i Scream 5 spelas av Melissa Barrera (Vida), Jenna Ortega (Wednesday) och Jack Quaid (The Boys), samt Scream-veteraner som Neve Campbell, Courteney Cox och David Arquette.

Feed (2022) – premiär 28 april

En grupp ungdomar med en känd influencer i spetsen blir inbjudna till en exklusiv glampinganläggning mitt ute i vildmarken. De åker ut till en liten ö, redo att dela allt med sina följare. Men platsen ska visa sig ruva på en okänd ondska och snart handlar allt bara om att överleva. Skräckfilmen Feed vann publikpriset på Guldbaggegalan och som kreativ producent står influencern Joakim Lundell.

Kardashians – en miljardindustri – premiär 20 april

Det här är historien om hur familjen Kardashian lyckades erövra världen och göra sig själva till miljardärer. Med hjälp av intervjuer med vänner och branschexperter får vi veta allt om hur en läckt sexfilm kunde bli starten på en dynasti.

Fler filmpremiärer på C More i april 2023:

 • Blinded By the Light (2019) - premiär 1 april
 • Charlies änglar (2000) – premiär 1 april
 • Charlies änglar: Utan hämningar (2003) – premiär 1 april
 • Big Fish (2003) – premiär 1 april
 • Black Hawk Down (2001) – premiär 1 april
 • Erin Brockovich (2000) – premiär 1 april
 • Dr Strangelove eller Hur jag slutade ängslas och lärde mig älska bomben (1964) – premiär 3 april
 • I samlarens spår (1999) – premiär 3 april
 • Taxi Driver (1976) – premiär 4 april
 • Snatch (2000) – premiär 4 april
 • Elizabeth: A Portrait in Part(s) (2022) – premiär 5 april
 • The Evil Dead (1981) – premiär 5 april
 • Hudson Hawk – mästertjuven (1991) – premiär 5 april
 • Stand By Me (1986) – premiär 6 april
 • Hotell Transylvanien (2012) – premiär 6 april
 • Hotell Transylvanien 2 (2015) – premiär 6 april
 • Oss torpeder emellan (2000) – premiär 6 april
 • The Green Hornet (2011) – premiär 7 april
 • Anger Management (2003) – premiär 7 april
 • Friends With Benefits (2011) – premiär 7 april
 • Uppgörelsen (1989) – premiär 8 april
 • Bad Teacher (2011) – premiär 8 april
 • Aline (2020) – premiär 20 april
 • Charles: I väntan på tronen – premiär 23 april
Alla nya filmer och serier på C More i april 2023
"Rebecka Martinsson" säsong 2 snart på streamingtjänsten. Foto: C More.

Fler nya serier på C More i april 2023

Frankie Drake Mysteries, säsong 3 (2019) – premiär 3 april

I den tredje säsongen korsar detektivduon Frankie och Trudy vägar med allt ifrån kvinnliga växeltelefonister till banbrytande politiker i 1920-talets Toronto. Samtidigt sätts Trudys känslor för Bill Peters på prov när en gammal kärlek uppenbarar sig. Säsongen inleds med en händelserik resa till London, där Frankie bildar lag med självaste Agatha Christie i jakten på en gemensam bekant.

Medici (2016) – premiär 10 april

Florens, 1429. Huset Medici skakas av en stor förlust när den mäktige patriarken Giovanni plötsligt går bort. Hans son Cosimo kliver fram som ensam arvinge till familjens framgångsrika bankverksamhet och tar plats i stadens högsta beslutande råd. Där tvingas han försvara sig gentemot fientliga adelsfamiljer, ledda av Rinaldo Albizzi, samtidigt som han inser att Giovannis död inte var någon slump.

My Life is Murder (2019) – premiär 16 april

Den orädda och kaxiga privatdetektiven Alexa Crowe jagar hänsynslösa skurkar i Melbourne samtidigt som hon försöker ta itu med vardagslivets till synes oändliga problem, som till exempel att förhandla med sin envisa katt, Captain Thunderbolt. Dataproffset Madison Feliciano finns vid Alexas sida och tillsammans löser de brott av det besynnerligare slaget. Dessvärre är Madison kattallergiker...

Rebecka Martinsson, säsong 2 (2020) – premiär 20 april

I säsong två närmar sig Rebecka sanningen om hennes föräldrar och tvingas möta det trauma som en gång fick henne att överge sina rötter i Kiruna. Hundföraren Krister har gått vidare till ett mer stabilt förhållande medan Rebecka ännu mer går sin egen väg i utredningarna. Stockholm drar i henne, och Rebecka inser att hennes granne och kanske ende gode vän Sivving inte kommer att leva för evigt. En minst sagt het nyhet bland nya filmer och serier på C More i april 2023.

The Ex Wife (2022) – premiär 23 april

Tasha är nybliven mamma åt en liten dotter och lyckligt gift med barnets far Jack. Allt hade varit toppen om det inte vore för att Jacks exfru Jen vägrar att lämna dem ifred. Kan hon rentav vara ute efter att ta över Tashas perfekta familjeliv? Den brittiska dramathrillern The Ex Wife består av fyra avsnitt och bygger på Jess Ryders bästsäljande roman med samma namn.

Systrarna Hoss – premiär 25 april

Roshi och Sharareh Hoss är systrar och driver tillsammans den framgångsrika PR- och produktionsbyrån HOSS Agency. Vi får följa med i deras hektiska vardag där hårt arbete varvas med resor, fester och galor mitt bland Sveriges kändiselit. Men allt är inte glitter och glamour och under ytan brottas systrarna med sorg, stress och hälsoproblem. Systrarna Hoss har premiär samtidigt på TV4 och TV4 Play.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL