Alla gäster hos Benjamin’s 2023 på TV4

Alla gäster hos Benjamin’s 2023 på TV4

  • C More
Sofie Landgren
06 april 2023 kl. 10:00

En stjärnspäckad säsong

Den 20 april kl. 20.00 på TV4 Play och TV4 är Benjamin Ingrosso tillbaka med en tredje säsong av "Benjamin´s". Här är listan på alla som kommer och gästar!

Alla gäster i Benjamin´s 2023
Benjamin Ingrosso. Foto: Andreas Johansson/TV4.

"Benjamin’s" – tillbaka på TV4  

Den 20 april kommer artisten och matentusiasten Benjamin Ingrosso tillbaka med en tredje säsong av Benjamin´s. Det dyker upp såväl gamla vänner som nya bekantskaper i hans kök. Musikframträdanden sätter ton till djupa samtal som varvas med goda smaker.

– Det känns så roligt att äntligen få dela de fina möten jag haft med svenska folket och jag är sjukt taggad på den här säsongen. Detta blir en säsong med extra av allt: mat, möten och musik. Vi ses snart i rutan, säger Benjamin Ingrosso i ett pressmeddelande. 

Gästlistan består av vänner, kollegor, välkända namn och varje vecka får Benjamin besök av nya tongivande gäster, lagar nya spännande rätter och bjuder på musikaliska upplevelser.

Johanna Nordström gästar Benjamin´s 2023
Johanna Nordström. Foto: Gustav Hallén / TV4.

Gäster – avsnitt 1 

I säsongens första avsnitt av Benjamin´s 2023 gästar den folkkära artisten Carola, komikern Johanna Nordström, Benjamins bästa kompis Björn Formgren, och kompositören och programledaren Lasse Holm

Marion Ringborg gästar Benjamin´s 2023
Marion Ringborg. Foto: Linus Hallsénius/TV4.

Gäster – avsnitt 2

I säsongens andra avsnitt gästar kocken och kokboksförfattaren Marion Ringborg, artisten Oskar Linnros och sångerskan Seinabo Sey.

Adam Pålsson gästar Benjamin´s 2023
Adam Pålsson. Foto: TV4/C More.

Gäster – avsnitt 3

I säsongens tredje avsnitt gästar låtskrivaren och artisten Tove Styrke, musikern Jonathan Johansson och skådespelaren och musikern Adam Pålsson.

Tommy Körberg gästar Benjamin´s 2023
Tommy Körberg. Foto: Gustav Hallén / TV4.

Gäster – avsnitt 4

I säsongens fjärde avsnitt gästar ingen mindre än Benjamins egen pappa Emilio Ingrosso, vår kanske mest folkkära artist Tommy Körberg, skådespelerskan Alba August, Jacqueline Mapei Cummings (även känd under artistnamnet Mapei), programledaren, musiker, skådespelaren och sonen till Tommy, Anton Körberg.

Petter Stordalen gästar Benjamin´s 2023
Petter Stordalen. Foto: TV4/C More.

Gäster – avsnitt 5

I säsongens femte avsnitt gästar Ellinor Salome Miranda Olovsdotter som går under artistnamnet Elliphant, den norska investeraren Petter Stordalen och kocken Stefan Ekengren.

Molly Hammar gästar Benjamin´s 2023
Molly Hammar. Foto: Jakob Dahlström/TV4/C More.

Gäster – avsnitt 6

I säsongens sjätte avsnitt gästar elit-simmerskan Sarah Sjöström, sångerskan Molly Hammar och den norska sångaren och låtskrivaren Sigrid Raabe.

Alexander Kronlund gästar Benjamin´s 2023
Alexander Kronlund. Foto: Pär Bäckstrand/TV4/C More.

Gäster – avsnitt 7

I säsongens sjunde avsnitt gästar låtskrivaren och sångerskan Sarah Klang, producenten och låtskrivaren Alexander Kronlund och musikjournalisten och författaren Fredrik Strage.

Parisa Amiri gästar Benjamin´s 2023
Parisa Amiri. Foto: TV4, C More.

Gäster – avsnitt 8

I säsongens åttonde och sista avsnitt gästar ABBA-ikonen Björn Ulvaeus, företagsledaren och tidigare fotomodellen Emma Wiklund, manusförfattaren och regissören Edward af Sillén, pop-duon Norlie & KKV, programledaren och journalisten Parisa Amiri, kocken Thomas Sjögren och sist men inte minst den folkkäre artisten Harpo.

Missa inte den stjärnspäckade tredje säsongen av "Benjamin´s" som har premiär den 20 april kl. 20.00 på TV4 Play och TV4. 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL