ABBA:s Björn Ulvaeus i avslutningen av Benjamin’s: Han är så tragisk

ABBA:s Björn Ulvaeus i avslutningen av Benjamin’s: "Han är så tragisk"

  • C More
Sofie Landgren
Uppdaterad 08 juni 2023 kl. 07:00 | Publicerad 07 juni 2023 kl. 20:00

ABBA-vibbar i det allra sista avsnittet av Benjamin’s

Säsongsavslutning: Benjamin bjuder in till det allra sista avsnittet av Benjamins någonsin. Gästerna avlöser varandra och vi möter både nya och gamla ansikten i köket. Sedan blir det världspremiär för ABBA-Björns och Benjamins låt.

Säsongsavslutning i Benjamin´s på TV4
Edward af Sillén, Björn Ulvaeus, Emma Wiklund. Foto: TV4, C More.

Det har blivit dags för det allra sista avsnittet av Benjamin’s: "Han är så tragisk"

Det blir ett livat avslut i mysprogrammet Benjamin’sTV4. Hela restaurangen fylls av en mängd olika gäster, bland annat Edward af Sillén, Björn Ulvaeus, Emma Wiklund, Harpo, Parisa Amiri och många fler. Det bjuds även på en världspremiär av en ny låt som Benjamin och Björn och har skapat tillsammans.

För en tid sedan skickade Benjamin en melodi som han komponerade till Björn och bad honom skriva en text till musiken, och till Benjamins förvåning så svarade Björn, vilket ledde till resultatet av en känslosam och djup låt som spelas upp under avsnittet. Edward frågar var Björn fick inspirationen till just den texten som blev, och han svarar:

– Jag fick den här unga killen som får vara lite tragisk på det sättet, som man kan vara när man är 25. Dramatisk och liksom, allting är slut. Man känner allting väldigt, väldigt starkt. Någon som har övergivit honom och han är så tragisk, och det är så jävla svårt, beskriver Björn.

Säsongsavslutning i Benjamin´s på TV4
Foto: TV4, C More.

Benjamin om en till säsong av Benjamin's: "Ska jag vara ärlig så tror jag inte det"

Parisa Amiri passar på att ställa den raka frågan om det blir någon mer Benjamin´s.

– Ska jag vara helt ärlig så tror jag inte det. Jag känner att jag verkligen vill lägga ner några år nu på att bara bo i en studio och uppträda på scen. Jag har fortfarande aldrig varit på en sommarturné, jag har liksom aldrig haft tid för det så i sommar ska jag ut på min första sommarturné. Min dröm är att kunna göra det här jag gör, vara artist och låtskrivare fast i en större del av världen. Det är ju en chansning och ett jävla hårt arbete men det är en dröm jag har, svarar Benjamin.

Missa inte det allra sista avsnittet av "Benjamin´s" på torsdag den 8 juni kl. 20.00 på TV4 Play och TV4.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL