Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Clive Owen nära samarbete med Ang Lee

Clive Owen nära samarbete med Ang Lee

Kristian Andersson | Nyhet
16 januari 2018
Kristian Andersson | Nyhet
16 januari 2018

Clive Owen är i förhandlingar om att gå med i ett nytt projekt tillsammans med Will Smith.

Dark Horizons rapporterar att Clive Owen eventuellt kommer att vara med i Ang Lees nya film "Germini Man. Filmen planeras ha premiär den 4 oktober 2019.

Nu är det klart att Clive Owen kommer att ansluta sig till Ang Lees (Brokeback Mountain, Berättelsen om Pi) nya film Gemini Man, som produceras av Paramount Pictures och Skydance Media.

Gemini Man ska handla om en yrkesmördare som försöker ta sig ur branschen, men han får då vara med om det ultimata motståndet någonsin, han måste slåss mot en 25 år yngre klon av honom själv. Här kan du läsa om att Ang Lee tagit på sig rollen att regissera Gemini Man. 

Will Smith kommer att spela båda rollerna som den yngre mördaren och den äldre. Ni kanske då funderar på om Will kan sminkas så att han ser 25 år yngre ut? Jobbet kommer till viss del göras digitalt. Clive Owen kommer i sådana fall att få antagonist rollen, mer än så vet vi inte än

Just nu försöker de hitta en kvinnlig skådespelare vilket vi med säkerhet får reda på vem det blir under kommande vecka, men enligt rykten ska Tatiana Maslany, Mary Elizabeth Winstead och Elizabeth Debicki vara några aktuella namn.

"Gemini Man" kommer ha premiär i Sverige den 4 oktober 2019. Vad tror du om den?

NÄSTA ARTIKEL