Nu på bio

Det senaste på biofronten!

James Bond

Christopher Nolans nästa film blir en romantisk thriller

Kristian Andersson | Nyhet
08 mars 2019
Kristian Andersson | Nyhet
08 mars 2019

"I sista minuten" möter "Inception" i det ännu obetitlade Nolan-projektet.

Christopher Nolan har regisserat några av vår tids mest populära och omtyckta filmer. Framförallt har det rört sig om storslagna blockbusters, exempelvis "The Dark Knight" och "Inception". Nu är det klart att hans nästa projekt blir en romantisk thriller.

Ska Christopher Nolan göra en film där människor faktiskt bryr sig om varandra, eller där hustrun är vid liv? Regissören är knappast känd för sin romantiska ådra, men nu ser det ut att bli ändring på det. Enligt Screenrant blir Christopher Nolans kommande film, som fortfarande bär arbetsnamnet Untitled Christopher Nolan Project, en romantisk thriller där Alfred Hitchcocks klassiker I sista minuten möter Inception.

Nolan har nyligen anlitat filmfotografen Hoyten van Hoytema, som han tidigare har jobbat med i filmerna Dunkirk och Interstellar. För den förstnämnda titeln mottog van Hoytema en Oscar för sitt hyllade arbete.

Vi vet inte alls särskilt mycket om filmen i nuläget. Men vi vet att Warner Bros kommer att distribuera och att premiären är satt till den 17 juli 2020. Vi kommer också kunna se filmen i IMAX.

Senaste filmen Christopher Nolan jobbade på var Dunkirk som omsatte 526,9 miljoner dollar.

Visste du att Nolan ville göra Dunkirk helt utan manus!

Är du taggad på Christopher Nolans kommande film?