Robinson 2023: Christopher Da Silva

Christopher Da Silva om Amanda Eliasson i Robinson: "Säkert lika falsk som jag"

Filmtopp
Uppdaterad 25 april 2023 kl. 10:04 | Publicerad 18 april 2023 kl. 08:04

De två medlemmarna synar varandras spel

Det sociala spelet sätter en allt större prägel på "Robinson" 2023, och Christopher Da Silva är övertygad om att Amanda Eliasson spelar lika falskt som honom.

Spoiler alert! Artikeln innehåller spoilers från dagens avsnitt (tisdagen den 18 april) av "Robinson" 2023. 

Spänningen i Robinson 2023 trappar nu upp ytterligare en nivå och det blir desto viktigare för samtliga deltagare att lägga sina kort rätt. I synnerhet med den nya lagordningen som kastat omkull premisserna ute på ön. En av de som vill bygga en stark pakt är Lag Syds Christopher Da Silva, som är säker på att Amanda Eliasson spelar falskt för att stärka sina aktier inom gruppen.

Under måndagen fick vi se Lag Nord och Lag Syd brytas upp för att bilda nya lagformationer. Lag Syd blev då formade av Erik Wahrolén, Amanda Eliasson, Marcus Edensky, Christopher Da Silva, Dennis Johansson, Pernilla Block och Camilla Salen Sjögren. Med andra ord har laget tagit en helt ny form, där det blir bärande att bilda pakter tidigt för att rädda sitt skinn.

Christopher Da Silva om Amanda Eliasson i Robinson: "Säkert lika falsk som jag"
Foto: TV4.

 

Christopher Da Silva om Amanda Eliasson i Robinson: "Säkert lika falsk som jag"

En som vill säkra sin trygghet på stranden är Christopher Da Silva, som försöker ta reda på var en annan inflytelserik person i Amanda Eliasson har sin lojalitet. Det råder inga tvivel om att osäkerhet uppstår och att han tror sig se igenom hennes spel:

– När Amanda maler på känner jag att det är precis som vanligt. Hon älskar att babbla, det är det hon gör bäst. Jag orkar verkligen inte bry mig, men jag ler och nickar, och försöker vara så normal som möjligt, säger Christopher. 

Amanda har även hon tankar om Christopher och vad hans intentioner är:

– Att få vara på sydstranden med Chris känns inte konstigt överhuvudtaget. Men samtidigt är vi olika personer: jag går bättre överens med killarna och han med kvinnorna. Det ringer en klocka bak i mitt huvud när Chris säger att han förlåter men inte glömmer. Då funderar man på vad han menar med det. 

De båda spelar falskt för att klara sig tills sammanslagningen där de sen kan visa sina sanna färger, menar Christopher:

– Jag är säker på att hon är lika falsk som jag är. Hon bara ler och försöker vara så go och glad som möjligt fram till sammanslagning där vi ska slakta sönder varandra.

Det återstår att se vem av Amanda och Christopher som hamnar i starkast position för att kunna avancera längst i tävlingen. 

Du följer "Robinson" 2023 på TV4, TV4 Play och C More.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL