The Dark Knight

Christian Bales krav för att göra ny Batmanfilm

Filmtopp
29 juni 2022 kl. 10:06

Från DC till Marvel och tillbaka igen?

Christian Bale är bioaktuell med "Thor: Love & Thunder". Under en intervju berättade stjärnan att han kan tänka sig att återvända som The Dark Knight, men bara om Christopher Nolan regisserar.

Många har spelat Batman under åren, men frågan är om någon har gjort det lika framgångsrikt och nyanserat som Christian Bale. Tillsammans med Christopher Nolan gjorde han tre stycken kritikerhyllade publikdragare mellan 2005-2012, som redan blivit moderna klassiker.

Nu har han lämnat DC:s värld för att äntra Marvels. Den 6 juli ser vi honom nämligen i Taika Waititis efterlängtade fortsättning på Thor-sagan, Love & Thunder, i vilken han ska spela den galaktiska mördaren Gorr the God Butcher.

Har en pakt med regissören

I en intervju med ComicBook.com inför lanseringen av filmen sade Bale att han kan tänka sig att återvända som Batman igen:

– För mig hänger det på Chris Nolan, om han bestämmer sig för att göra det igen och om han väljer att gå till mig igen, ja, då skulle jag överväga det eftersom det var hela tiden vår pakt, att vi skulle hålla fast vid det. Vi har sagt att vi bara skulle göra tre. Och sedan sa jag till mig själv att jag bara skulle göra det med Chris.

Vi får helt enkelt hoppas att Christopher Nolan bestämmer sig för att expandera sin trilogi med en ytterligare film.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL