Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Garfield

Chris Pratt blir katten Gustaf i ny film

Carl-Christian Frunck | Nyhet
02 november 2021
Carl-Christian Frunck | Nyhet
02 november 2021

Det blir åtminstone en tredje långfilm om Gustaf

En ny animerad film om katten Gustaf är på väg. Och nu är det klart att Chris Pratt ska göra rösten till den lata katten, skriver The Hollywood Reporter.

Under mitten av 2000-talet gjorde Bill Murray rösten i två filmer. Den svenska rösten av Gustaf-filmerna dubbades av Claes Malmberg. Serien om Gustaf, eller Garfield som han heter i originalspråk gjordes 1978 och skapades av amerikanen Jim Davis.

Filmtopp.se har tidigare skrivit om att Mark Dindal blir regissör för nya Gustaf-filmen. Han har tidigare gjort Chicken Little och Kejsarens nya stil.

Nu är det klart att man har hittat sin nya Gustaf i Chris Pratt. Den populära stjärnan ska nämligen göra rösten till den lasagneälskande katten.

Innan det är dags för Gustaf ska Chris Pratt göra Marios röst i kommande film om Super Mario. Han har tidigare hörts i bland annat Lego-filmen. Senast han även sågs i en film var i The Tomorrow War, som kom tidigare i år. Närmast är han också aktuell i nästa Jurassic Park-film, Jurassic World: Dominion, som har premiär den 10 juni 2022.

När "Gustaf 3" har premiär är i dagsläget inte fastställt.

NÄSTA ARTIKEL