Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Thor.

Chris Hemsworth: "Thor 4 manuset roligare än Thor 3"

David Lindahl | Nyhet
12 september 2020
David Lindahl | Nyhet
12 september 2020

Thor 4 återförenar Chris Hemsworth med Natalie Portman.

Thor: Love and Thunder är titeln på den fjärde Thor-filmen och Chris Hemsworth menar att manuset var roligare att läsa än det till Thor 3.

Thor är en av Marvels originalhjältar som har varit med sedan MCU startade 2008. I och med Iron Man och Captain Americas avslut så är han snart också den sista kvar av de stora. 

Chris Hemsworth är på gång med en ny Thor-film tillsammans med regissören Taika Waititi och nu rapporterar Screenrant att han har läst manuset och tycker att det är ännu roligare än den framgångsrika tredje filmen Thor: Ragnarök. Titel på den nya filmen är Thor: Love and Thunder.

– Jag har läst manuset och är mycket exalterad. Jag kan garantera att det kommer att vara mycket kärlek och blixtar i denna produktionen. Jag är glad att jag fortfarande är en del av Marvel efter Endgame så att vi kan fotsätta berätta historien om Thor, sa Chris Hemsworth i en intervju.

Thor: Love and Thunder kommer att återförena Chris Hemsworth med Natalie Portmans karaktär Jane och Tessa Thompson återvänder även som Valkyria. I nuläget är premiärdatumet planerat till i februari 2022 i USA.

Läs också om att Kina inför Mulan-censur.

NÄSTA ARTIKEL