Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Hemlig uppföljare till Crocodile Dundee på gång?

Hemlig uppföljare till Crocodile Dundee på gång?

David Lindahl | Nyhet
23 januari 2018
David Lindahl | Nyhet
23 januari 2018

Trailers har släppts till en uppföljare på Crocodile Dundee-filmerna. Danny McBride ska spela huvudrollen och även Chris Hemsworth ska medverka. Problemet? Det råder osäkerhet om det faktiskt är en film eller ett skämt.

Bild på Danny McBride som Dundee.
Danny McBride som Dundee.

Det är snart 17 år sedan vi såg krokodiljägaren Mick Dundee senast i Los Angeles. Den australiensiska "machomannen" gjorde först entré 1986 och blev snabbt ett fenomen som ledde till totalt tre filmer. För några dagar sedan släpptes en trailer till Dundee: The Son of a Legend Returns Home som påstås vara en fjärde film i Dundee-serien.

På internet det råder delade meningar och nyhetssidor som ScreenRant har spekulerat i om det är en film över huvud taget eller bara en inspelad trailer menad som ett skämt, något som inte skulle vara ovanligt för Danny McBride. Om det är på riktigt har filmen spelats in i hemlighet då projektet varit i stort sett helt okänt fram tills för för några dagar sedan.

Enligt filmens hemsida handlar den om att Mick Dundees son tvingas åka ner till Australien för att återupptäcka sina rötter. Danny McBride ska i sådana fall spela Dundee och Chris Hemsworth är med som som Wally Jr.

De två trailers som släppts kan du se i klippet nedan:

Vad tror ni? Är Danny McBrides Dundee: The Son of a Legend Returns Home en riktig film?