Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Chris Hemsworth aktuell för spinoff av Men in Black

Chris Hemsworth aktuell för spinoff av Men in Black

David Lindahl | Nyhet
01 mars 2018
David Lindahl | Nyhet
01 mars 2018

Sonys kommande Men in Black-spinoff kan ha Chris Hemsworth i huvudrollen som en agent i mörk kostym.

Det är elva år sedan den första Men in Black-filmen hade premiär och nu sex år sedan den tredje gick på bio. Sony är i produktionsfasen av en kommande spinoff på franchisen och Chris Hemsworth är en stark kandidat till huvudrollen.

Syftet är enligt Variety att starta en ny franchise med ny talang, vilket innebär att varken Will Smith eller Tommy Lee Jones är aktuella för en återkomst. Inte heller Josh Brolin som spelade en ung agent K i Men in Black III kommer att vara en del av den nya produktionen.

F. Gary Gray, som står bakom produktioner som Straight Outta Compton och The Fate of the Furious, är spikad som regissör på ett manus som Matt Holloway och Art Marcum påbörjade under hösten förra året. Steven Spielberg medverkar också som en exekutiv producent.

Om Chris Hemsworth bekräftas kan vi se honom i en mörk kostym redan nästa år, då Sony än så länge räknar med ett premiärdatum i maj 2019.

Filmtopp har tidigare skrivit ett porträtt på skådespelaren Will Smith, som axlat huvudrollen i samtliga Men in Black-filmer, som du kan läsa här.

Vad tycker ni om Chris Hemsworth som en agent i en ny Men in Black?

NÄSTA ARTIKEL