Chloe Moretz tackar nej till att spela Hit-Girl i spinoff

Chloe Moretz tackar nej till att spela Hit-Girl i spinoff

Uppdaterad 04 juli 2021 kl. 06:07 | Publicerad 22 juni 2018 kl. 15:06
ANNONS
ANNONS

Chloe Moretz vill inte ha en roll i en spinoff på superhjältefilmen "Kick-Ass"

Pinterest: Hit-Girl

Första Kick-Ass 2010 var en film som verkligen mottogs med öppna armar, tvåan – med Jim Carrey – blev däremot inte lika omtyckt. Nu går det diskussioner om att det kanske blir en spinoff på filmen, om Hit-Girl. Men Chloe Moretz, som tidigare spelat den punkiga karaktären berättar att hon inte kommer att ha en roll i denna film.

Enligt Indiewire har filmskaparen Matthew Vaughn gått ut med att han kommer att göra en spinoff på kick-Ass, om Hit-Girl, som spelats av Chloe Moretz. Filmen kommer utspela sig många år efter Kick-Ass.

Det var först oklart ifall Chloe Moretz skulle få förfrågan om att spela Mindy, aka Hit-Girl, igen men hon berättade på Provincetown Film Festival att hon faktiskt blivit kontaktad gällande en uppföljare. Hon verkar däremot inte ha något större intresse av att återkomma till universumet.

Moretz berättade följande:

Jag älskar franchisen, och jag tycker att den första filmen var riktigt, riktigt speciell. Jag önskar att den andra hade hanterats på ett lite annorlunda sätt. Så jag tror inte att det blir en tredje Kick-Ass, åtminstone inte med Hit-Girl i den. 

Vaughn förbereder sin spinoff men han har ännu inga skådespelare knutna till projektet. 

Chloë Grace Moretz i “Kick-Ass 2”

Skulle du vilja se en spinoff på "Kick-Ass"?

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL