Chloe Grace Moretz i ny skräckfilm

Chloe Grace Moretz i ny skräckfilm

Uppdaterad 14 juli 2021 kl. 10:07 | Publicerad 07 februari 2019 kl. 21:02
ANNONS
ANNONS

Redo för att spela flygkapten under andra världskriget.

Roseanne Ling ska göra skräckfilm som utspelas under andra världskriget och Chloe Grace Moretz uppges nu vara klar för huvudrollen. Max Landis står för manuset och nu ska produktionsbolagen göra upp om vem som vinner rättigheterna.

Cloe Grace Moretz har bland annat spelat i filmer som The Miseducation of Cameron Post och Suspiria. Hon har nu enligt The Hollywood Reporter gått med i ett nytt skräckfilmsprojekt som går under namnet Shadow in the Cloud. Filmen ska regisseras av den kinesiske regissören Roseanne Liang, som tidigare gjort filmer som My Wedding och Other Secrets.

Shadow in the Cloud utspelas under andra världskriget och Moretz ska spela kapten Maude Gardner, som kliver ombord på flygplanet B-17 Flying Fortress. Med sig har hon hemligt material som hon måste transportera och beskydda. Men under resans gång börjar mystiska saker att hända.

Max Landis (Chronicle, Bright) har skrivit manus. Men än så länge är det inget filmbolag som har köpt upp projektet, men nu startar budgivningen på European Film Market där det med allra största säkerhet kommer att köpas upp.

Spana också in kommande skräckfilmer under 2019

Har du någon favoritfilm med Chloe Grace Moretz?

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL