Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Cher i Mamma Mia! Here We Go Again

Cher i "Mamma Mia! Here We Go Again"

Evelina Block | Nyhet
18 oktober 2017
Evelina Block | Nyhet
18 oktober 2017

Ingen mindre än Cher ansluter sig till "Here We Go Again"

Enligt Variety ansluter sig ingen mindre än pop-drottningen Cher till "Mamma Mia 2"! Artisten och mångsysslaren Cher hintade om sin medverkan i filmen under helgen på sin twitter, och bekräftade sedan för bland annat Variety att hon faktiskt har fått en roll i filmen. Vilken roll hon ska spela är ännu oklart.

[embed]https://twitter.com/cher/status/919373976803205120[/embed]

Meryl Streep, Colin Firth, Amanda Seyfried och Christine Barnaski ska alla reprisera sina roller. Ol Parker kommer att stå för manus och regi. Det vi vet om filmen är att den kommer att hoppa fram och tillbaka i tiden, för att se hur relationerna från förr påverkar relationerna i nutid.

Lily James kommer att spela en ung Donna (Meryl Streeps karaktär). Unga versioner av Donnas väninnor Rosie (Julie Walters) och Tanya (Christine Baranski) kommer att spelas av Alexa Davies och Jessica Keenan Wynn. Den unga versionen av Sam (Pierce Brosnan) kommer att spelas av Jeremy Irvine, den unge Bill (Stellan Skarsgård) av Josh Dylan, samt kommer den unge Harry (Colin Firth) att spelas av Hugh Skinner.

LÄS OCKSÅ: TRE MUSIKALER ATT AVNJUTA

"Here We Go Again" började spelas in nu i September i både England och Kroatien. Benny Andersson och Björn Ulvaeus är ombord igen för att bistå med text och musik, samt i rollen som producenter för filmen.

Planerad premiär för "Mamma Mia! Here We Go Again" är den 20 juli, år 2018.

Är du redo att återvända till "Grekland" och sjunga med, än en gång?

NÄSTA ARTIKEL