Charlize Theron snackar Mad Max-prequel

Charlize Theron snackar Mad Max-prequel

Uppdaterad 01 juli 2021 kl. 22:49 | Publicerad 13 juli 2017 kl. 14:00
Foto: Warner Bros. Pictures

The Playlist rapporterar att Charlize Theron är redo, hon vill mer än gärna axla rollen som den stentuffa Furiosa igen. I en intervju med Variety uttrycker stjärnan sin önskan att få spela i Mad Max: Furiosa.

George Millers återvisit till sitt postapokalyptiska universum med Mad Max: Fury Road från 2015 med bland annat Theron och Tom Hardy, blev en ganska oväntad succé. Hypen fanns, men vågade man riktigt hoppas på att det skulle bli bra? Men Miller levererade, om inte en ekonomisk fullträff, gjorde filmen succé hos publiken och kritikerna. Bland annat har filmen 97 procent "approval" på filmsidan Rotten Tomatoes.

LÄS OCKSÅ: Filmtopps recension på Mad Max: Fury Road

Men det var alltså i en intervju med Variety som Theron uttryckte sin vilja att återvända till öknen och postapokalypsen. Det är inte helt omöjligt att så skulle kunna bli fallet, för när Miller skrev manus till Mad Max: Fury Road gick det så bra för honom att han råkade skriva totalt tre olika manus av bara farten. En av dessa är helt dedikerad till Therons karaktär Furiosa, hennes bakgrund och uppväxt. Miller menade faktiskt från början att göra en animerad trilogi med tillhörande filmer, där en av dem skulle vara just Mad Max: Furiosa. Men på grund av förseningar blev projektet aldrig av, men manuset finns kvar.

Charlize Theron är redo och vi kan bara tänka oss att filmstudion Warner Bros. är mer än redo med tanke på framgångssagan Fury Road till slut visade sig vara. Dock hänger allt till slut på hur villig regissören George Miller är att återvända till apokalypsen en gång till.

Encore säger jag! Vad säger du?

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL