Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Charlize Theron och Helen Mirren återvänder i Fast 9

Charlize Theron och Helen Mirren återvänder i Fast 9

Axel Diedrichs | Nyhet
08 juli 2019
Axel Diedrichs | Nyhet
08 juli 2019

De två Oscarsbelönade kvinnorna återvänder till den fartfyllda filmserien.

Charlize Theron och Helen Mirren presenterade sig i filmserien med "Fast 8", franchisens senaste installation. Nu meddelar Vin Diesel att de båda återvänder till nästa kapitel.

Med de senaste filmerna har Vin Diesel fått en allt viktigare roll bakom kameran på Fast and Furious-filmerna. En efter en presenterar han skådespelare som återvänder på sitt Instagram-konto. Först visade han upp Michelle Rodríguez för att senare bekräfta Jordan Brewsters vara i filmen. Nu presenterar Diesel ytterligare två stjärnor som repriserar sina roller, nämligen Charlize Theron och Helen Mirren.

https://www.instagram.com/p/Bzp7hQ1l-Po/?utm_source=ig_web_copy_link

Theron har en stor roll i Fast 8 som hårdingen Cipher. Hur stor roll hon kommer att ha i den här filmen återstår att se. Helen Mirren räknar vi med att hon har en ganska liten roll i Fast 9.

Skaparteamet som frontas av filmseriens vana regissör Justin Lin, är för full hals igång med inspelningen av Fast 9. Filmen förväntas ha premiär 22 maj 2020. Innan dess får vi se spinoffen Hobbs and Shaw med Dwayne Johnson och Jason Statham i titelrollerna. Ingen av dem uppges medverka i den nionde filmen och ny i filmserien är John Cena, som även han har en historia inom wrestling.

"Hobbs and Shaw" har biopremiär 2 augusti.