Kommer vi att få se Veep säsong 7?

Kommer vi att få se Veep säsong 7?

Uppdaterad 01 juli 2021 kl. 16:07 | Publicerad 26 april 2017 kl. 16:04
ANNONS
ANNONS
The main cast of Veep.
Foto: HBO Nordic

Veep är en amerikansk politisk satirserie med bland andra Julia Louis-Dreyfus i rollernaSerien har haft stora framgångar och har nyligen påbörjat sin 6:e säsong, som du hittar på HBO-Nordic. Serien har en extra intressant framtid med tanke på hur anti-Trump (och verbal om det) Louis-Dreyfus är.

LÄS OCKSÅ: ALLA PRESIDENTERS KVAL - 5 FILMER OM AMERIKANSKA PRESIDENTER

Veep är en av HBO:s mest framgångsrika komedier, och rankas som en av de största politiska komedierna genom tiderna. Det kan tyckas vara udda att prata om Veep säsong 7 just nu, men om showrunnern gör det, varför inte spela med?

Hur står det till med seriens framtid då? Det var på Twitter som showrunnern för serien David Mandel fick frågan: Finns det hopp om en säsong 7? Mandel, som har för vana att bemöta frågor över sociala medier, lämnade det helt klart öppet. Även om han såklart inte ville lova för mycket.

[embed]https://twitter.com/DavidHMandel/status/837418166678503424[/embed]

Det är naturligtvis alldeles för tidigt att säga om serien kommer att bli förnyad med en säsong 7. HBO kommer att sitta på det tills efter att säsong 6 har avslutats och än så länge kan vi bara spekulera. Så fortsätt följa Filmtopp för att få de senaste nyheterna om dina favoritserier!

Hiss eller diss, borde Veep få en sjunde säsong?

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL