Channing Tatum köper rättigheterna till Ghost – spökaktig remake på g?

Channing Tatum köper rättigheterna till Ghost – spökaktig remake på g?

Filmtopp
18 januari 2023 kl. 08:01

Med vem skall han dreja?

Det romantiska dramat "Ghost" blev en megahit 1990 med Patrick Swayze och Demi Moore i huvudrollerna. Nu köper Channing Tatum upp rättigheterna till att göra en remake.

Filmstjärnan Channing Tatum dansade sig in i biopublikens hjärta med megahiten Magic Mike (2012), sedan dess har vi sett honom i framgångar som White House Down (2013), Foxcatcher (2014), The Hateful Eight (2015) och The Lost City (2022). Härnäst kan det bli i Patrick Swayzes klassiska roll i klassikern Ghost (1990) – Tatum har nämligen norpat åt sig rättigheterna och planerar en remake.

Vill rensa bort problematiska stereotyper

I en intervju med Vanity Fair säger Tatum att hans bolag Free Association äger möjligheten till att göra en ny version av den älskade filmen och denna gången med honom själv i ena huvudrollen.

– Men vi kommer att göra något annorlunda. Jag tror att vi behöver ändra den lite, säger Tatum till tidningen och förklarar att han tycker att originalet innehåller vissa stereotyper som i dag kan anses vara problematiska.

Fyra nya filmer på gång

Men det kan dröja en tid innan vi får se Channing Tatums spökfilm. I dag har stjärnan fyra stycken kommande filmroller på sin to do-list – WingmenProject ArtemisPussy IslandMagic Mike's Last Dance – samt tre stycken ytterligare projekt i egenskap av producent, varav en musikal om Lady Macbeth.

Filmtopp håller dig uppdaterad så snart vi vet mer om Channing Tatums "Ghost".

 

NÄSTA ARTIKEL