Spike Lee gör film om ärrade krigsveteraner

Spike Lee gör film om ärrade krigsveteraner

Uppdaterad 14 juli 2021 kl. 10:07 | Publicerad 16 februari 2019 kl. 10:02

Efter succén med BlacKkKlansman gör Spike Lee film för Netflix.

Efter succén med "BlacKkKlansman" har Spike Lee en ny film i sikte. "Da 5 Bloods" handlar om Vietnamveteraner som återbesöker djungeln. Chadwick Boseman uppges vara klara för en av rollerna.

Spike Lee är en regissör som många gånger nämns på Oscarsgalan men aldrig kammat hem något pris ännu. Kanske blir det skillnad på det nu? Spike Lees senaste film BlackKkKlansman har nominerats till tre Oscars, bland annat Bästa regi. Det gäller att ha smida medan elden är varm och enligt Empire är han nu igång med sitt nästa projekt, Da 5 Bloods.

I filmen får vi följa en grupp Vietnam-veteraner som återbesöker djungeln de en gång i tiden utförde groteska mord i under kriget. Empire rapporterar att Chadwick Boseman (Black Panther) är klar för ena huvudrollen och att Delroy Lindo och Jean Reno också kommer att medverka. Manuset är skrivet av Danny Bilson och Paul DeMeo.

Det är Netflix som kommer finansiera projektet. Spike Lee har tidigare jobbat med Netflix, bland annat i TV-serier som She's Gotta Have It.

Kolla in Filmtops recension av Spike Lees BlackKkKlansman!

Vad tror du om Spike Lees kommande projekt för Netflix?

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL