Casper knäckt efter vännens uttåg i Paradise Hotel: Hann inte säga godnatt

Casper knäckt efter vännens uttåg i Paradise Hotel: "Hann inte säga godnatt"

27 mars 2023 kl. 16:03

Deltagarna vaknar upp till sorgligt besked

Det blir en tung start på måndagens avsnitt av "Paradise Hotel" 2023 när programledaren Nicole Falciani kommer med ett besked som knäcker Casper Wolter.

SPOILER-ALERT: Artikeln innehåller händelser från måndagens avsnitt av "Paradise Hotel" 2023 (27:e mars). Sluta läs om du inte sett avsnittet.

Casper knäckt efter Joels uttåg i Paradise Hotel: "Hann inte säga godnatt"
Casper Wolters. Foto: Pluto TV.

Casper knäckt när vännen lämnar

I det senaste avsnittet av Paradise Hotel 2023 vaknar deltagarna upp till ett sorgligt meddelande från programledaren Nicole Falciani. En av deltagarna saknas under den gemensamma samlingen och det visar sig vara Joel Klimczak, som har lämnat hotellet på grund av privata skäl. Det blir blandade reaktioner i rummet men starkast är Casper Wolters då han omedelbart brister i tårar. Casper blir väldigt emotionell eftersom att han saknar någon att lita på, men också för att han känner skuld över att tidigare ha anklagat Joel för att ha huggit honom i ryggen. Något han tror är anledningen till att Joel lämnar programmet. Casper förklarar att det var det sista han sa till Joel och att det var därför det brast nu när han lämnade dem.

– Jag hann inte säga godnatt eller något, säger Casper med gråten i halsen.

Casper knäckt efter Joels uttåg i Paradise Hotel: "Hann inte säga godnatt"
Joel Klimczak lämnar Paradise Hotel. Olle Axeland kommer tillbaka. Foto: Pluto TV.

Olle Axeland tillbaka i "Paradise Hotel" 2023

Men det var inte bara tråkiga nyheter som delades under morgonen. Eftersom det nu är fler tjejer än killar i gruppen, behöver antalet jämnas ut inför kvällens parceremoni. En ny deltagare ansluter sig och till allas förvåning är det ingen mindre än Olle Axeland, som slogs ut i föregående avsnitt. Olle får ett varmt välkomnande av alla deltagare och inte minst av Ida Fransson som var förkrossad när han åkte ut. När Nicole frågar hur hon känner nu när Olle är tillbaka svarar Ida att hon har saknat honom väldigt mycket. Olle kan inte stå emot att reta Ida lite och säger att han bara var borta en natt.

Missa inte fortsättningen av "Paradise Hotel" 2023 på Pluto TV.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL