Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Cary Elwes i Stranger Things säsong 3

Cary Elwes i Stranger Things säsong 3

David Lindahl | Nyhet
18 april 2018
David Lindahl | Nyhet
18 april 2018

Rollistan av Stranger Things tredje säsong utökas med Cary Elwes.

Den mystiska Netflix-serien Stranger Things tredje säsong är under produktion. Nu är det bekräftat att skådespelaren Cary Elwes ska medverka och spela en politiker.

Framgångsrika Stranger Things har hittills gått i två säsonger med en tredje på gång. Med en mystik och nostalgisk 80-tals känsla har den fångat en bred publik, vunnit flertalet Emmys och nominerats för fyra Golden Globes. Den har även gjort stjärnor av barnskådespelare som Millie Bobby Brown, som även framöver ska medverka filmen Godzilla: King of Monsters.

Nu rapporterar The Hollywood Reporter att rollistan till den tredje säsongen fortsätter att utökas med Cary Elwes som det senaste tillskottet. Han ska spela karaktären borgmästare Kline, beskriven av Netflix som en slug och sliskig 80-tals politiker.

Cary Elwes är kanske mest känd för sin roll som Westley i Rob Reiners 80-tals klassiker Bleka dödens minut. Han har även medverkat i första Saw-filmen, agerat bredvid den bortgångne Bill Paxton i tornadofilmen Twister och spelat huvudrollen som Robin Hood i Mel Brooks parodifilm Robin Hood – karlar i trikåer.

Stranger Things popularitet har bland annat lett till kraftiga löneförhöjningar för skådespelarna. Vi har också tidigare sammanfattat allt som vi hittills vet om fortsättningen på serien.

Passar Cary Elwes som en typiskt sliskig 80-tals politiker?