Carina Berg om Björn Gustafssons kärlekslåt till henne: ”Varit det största”

Carina Berg om Björn Gustafssons stora kärlekslåt i Mello: ”väldigt oväntat”

Filmtopp
03 februari 2024 kl. 18:02
ANNONS
ANNONS

Profilen minns klippet som i dag flera miljoner visningar

I en intervju med Filmtopp minns Carina Berg gången när Björn Gustafsson överraskade henne med en kärlekssång inför hela svenska folket.

Har du sett om klippet när komikern Björn Gustafsson sjunger ut sin kärlek till Carina Berg inför hela Sverige otaliga gånger? Då är du garanterat inte ensam. I skrivande stund har det nämligen över 2,2 miljoner visningar på Youtube. Nu, femton år senare, är klippet fortfarande omtalat. Så vad tänker låtens huvudperson Carina Berg om det i dag? Är det fortfarande ett magiskt TV-ögonblick i hennes ögon? I en intervju med Filmtopp svarar hon på saken. 

Björn Gustafsson sjunger för Carina Berg som sitter i publiken. Foto: SVT.

Carina Berg om Björn Gustafssons kärlekslåt till henne: ”Varit det största”

Under Melodifestivalen 2008 framförde Björn Gustafsson ett humornummer som inte bara skulle komma att bli legendariskt, utan också ge honom en plats i programmets Hall of Fame. Ja, alla blev väldigt paffa när komikern klev upp på scenen med en gitarr och plötsligt började sjunga rader om Carina Berg, som "Du är doften av viol, du är restskatten från fjol" och "Carina, låt oss vandra natten vidare, dansa nakna tillsammans i en vattenspridare". Texten rymde även en hel del uppmaningar till Carina om om att göra slut med den dåvarande partnern Kristian Luuk

Carina Berg om Björn Gustafssons kärlekslåt till henne: ”Varit det största”
Carina Bergs reaktion på Björn Gustafssons nummer. Foto: SVT.

I en intervju med Filmtopp berättar Carina om vad hon känner inför klippet. Att döma av hennes reaktion när frågan ställs är det inget snack om att hon fortfarande spricker upp i glädje varje gång det kommer på tal. 

– Haha, det var roligt. Men jag har nog inte sett det lika många gånger som folk har pratat med mig om det klippet. Det har varit det största, och det är så jäkla roligt för det var ju länge sen men det kommer folk fortfarande fram och pratar om. Precis som du tar upp det nu, säger hon och berättar hur snacket gick precis efteråt.

– Det var väldigt oväntat, men också det som gjorde det så himla roligt. Vi skrattade jättemycket och Kristian hade ju full koll på det där. De var alla väldigt nöjda med hur det där föll ut.

Nog kom det som en stor överraskning allt. Se det klassiska klippet med Björn Gustafsson och Carina Berg här:

Om Björn Gustafsson har en ny kärleksförklaring att bjuda på under kvällens Melodifestival återstår att se.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL