Cards Against Humanity kan få en Disney film-version

Cards Against Humanity kan få en Disney film-version

Uppdaterad 01 juli 2021 kl. 22:07 | Publicerad 13 juli 2017 kl. 18:07
ANNONS
ANNONS
Cards Against Humanity.
Sällskapsspelet Cards Against Humanity.

Cards Against Humanity - a party game for horrible people, är det svarta fåret bland sällskapsspel som de flesta älskar. Spelet går ut på att en person tar ett svart kort och läser frågan eller påståendet som står på det och sedan väljer man bland sina vita svarskort, vilket som man tycker är roligast. Spelet har ännu inte fått en officiell svensk version - däremot har det laddats upp bilder som tyder på att en version baserat på Disneys filmer kan vara på väg.

Det var Cards Against Humanity själva som la upp bilder på både svarta och vita kort med Disney-film tema på Facebook, men som sedan har blivit borttaget - dock inte så snabbt att fans hann missa det. Någon närmare information om det faktiskt är en Disney version på väg finns inte på deras hemsida, där står endast att de jobbar på nya idéer.

LÄS OCKSÅ: Disneyfilmer och deras hemligheter

Cards Against Humanity är kända för att vara ganska grova i sina skämt och passar därför en äldre publik. Av att döma på de prov på kort som Cards Against Humanity la upp, lär inte ens minnen av Disneys filmer vara speciellt oskuldsfulla efter en omgång av spelet.

 

Cards Against Humanity

Vad tycker ni om en Disney version av Cards Against Humanity?

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL