Camilla Widing ute ur Robinson 2023 – nu väntar konflikt i Gränslandet

Camilla Widing ute ur Robinson 2023 – nu väntar konflikt i Gränslandet

Filmtopp
Uppdaterad 10 april 2023 kl. 07:04 | Publicerad 09 april 2023 kl. 22:04

Fabian lever vidare i tävlingen

Kvällens öråd slutar med att Camilla Widing åker ut ur "Robinson" 2023. Nu väntar "Gränslandet" där hon måste tackla det som tycks vara otalat med Zeki Demir.

Dramatiken tätnar i Robinson 2023 när allt fler deltagare nu inleder pakter för att spela bakom ryggen på varandra. Den senaste att få syna flest röster i ett öråd är Camilla Widing som nu skeppas till Gränslandet där hon får ett svalt mottagande av den tidigare lagkamraten Zeki Demir.

Efter förlusten i torsdagens lagtävling väntar öråd för Lag Nord där laget verkar överens vem det är som ska röstas ut: Camilla Salen Sjögren. Men när hon vinner sin immunitetskamp ställs allt på ända. Istället verkar då Fabian Turkalj, som återvänt efter en tid i Lag Syd, ligga sämst till. Men i diskussioner med de andra deltagarna framkommer det att flera vill ha kvar honom. Lagets kanske mest omtyckta spelare Erik Wahrolén föreslår en jämn röstning där man sen får duellera om att hålla sig kvar i tävlingen.

Camilla Widing ute ur Robinson 2023 – nu väntar konflikt i Gränslandet
Foto: TV4.

Camilla Widing ute ur Robinson 2023 – nu väntar konflikt i Gränslandet

När allting väl ska avgöras i örådet visar det sig att Eriks plan inte helt går i lås. Istället får Camilla Widing en majoritet av röster på sig, vilket håller Fabian kvar åtminstone en vecka till.

– Jag hade rätt magkänsla. Personer ljuger och de gör det för sin egen överlevnad och det får de göra. Jag har svårare för det, säger Camilla när hon lämnar Robinson.

För Camillas del väntar nu en tur till Gränslandet där hon ska slåss om att ta sig tillbaka till Robinson. Väl på plats får hon ett svalt mottagande av Zeki Demir, som huserade i Lag Nord tidigare under säsongen. Anledningen ska vara att hon varit tajt med en deltagare på Robinson-ön som han inte gillar.

– Millan hängde efter en person som jag inte gillade. Har du tappat ansiktet en gång, då har du tappat det, säger Zeki. 

Du följer "Robinson" 2023 på TV4, TV4 Play och C More.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL