Nya filmer och serier på Disney+ i mars 2023

Baby Yoda busar med dig när du googlar på The Mandalorian

Filmtopp
04 mars 2023 kl. 09:03

Krabaten bråkar och har sig

Att Google gärna är lite kreativa när det kommer till vissa söksfrågor vet nog de flesta i dagsläget. Nu har det hittat på sin kanske mest charmiga överraskning hittills.

Sedan den första säsongen av The Mandalorian hade premiär 2019 är det många av oss som har velat ha sin alldeles egen "Baby Yoda", du vet den där urgulliga krabaten som egentligen heter Grogu. Nu har möjligheten kommit till oss, och den är bara ett knapptryck bort.

I samband med premiären av den efterlängtade tredje säsongen av The Mandalorian passar nämligen Google på med att bjuda på en liten överraskning. Den som googlar på "The Mandalorian" får nämligen ett litet oväntat (och grönt) besök nere i skärmens högra hörn.

Baby Yoda dyker upp i Google
Caption

Integrera med "Baby Yoda" på Google

Som du kan se i bilden ovan dyker Grogu upp i den högra nederkanten när du skrivit in sökordet. Därefter kan du trycka på honom och så börjar han busa med din skärm. Genom att använda sina jedikrafter – och anstränga sig riktigt hårt – drar han loss "block" från Googlefönstret och slänger ner dem i nedre delen av skärmen. Ganska gulligt, väldigt bråkigt.

Så här ser det ut när Grogu är i farten.
Så här ser det ut när Grogu är i farten.

För att testa att aktivera din egen "Baby Yoda" är det bara att gå in på Google och söka på "The Mandalorian". Rätt kul, faktiskt.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL