Bryan Cranston attack mot Disneys VD Bob Iger: "Vi tillåter inte dig att…"

Bryan Cranston attack mot Disneys VD Bob Iger: "Vi tillåter inte dig att…"

Filmtopp
26 juli 2023 kl. 08:03

Oscarsnominerade stjärnan höll passionerat strejk-tal

Flera av Hollywoods största stjärnor strejkar mot att bland annat låta AI ersätta skådespelarjobb. Under gårdagen riktade Bryan Cranston ett passionerat strejk-tal mot Disneys VD.

Breaking Bad-stjärnan Bryan Cranston höll ett tal under "Rock the City for a Fair Contract"-demonstrationen i New York i går, som en del av den pågående SAG-AFTRA-strejken. När den Oscarsnominerade stjärnan riktade sina ord mot Disneys VD Bob Iger, möttes han av jubel från övriga demonstranter.

Se Bryan Cranstons attack mot Bob Iger

– Vi har ett meddelande till Mr. Iger. Vi vet att du ser på saker med andra glasögon. Vi förväntar oss inte att du ska förstå vilka vi är. Men vi ber dig att höra oss, och utöver det att lyssna på oss när vi säger till dig att vi inte tänker våra jobb blir tagna från oss och givna till robotar. Vi kommer inte låta dig ta ifrån oss rätten till arbete och ett anständig leverne. Och slutligen, och allra viktigast, vi tänker inte låta dig ta vår värdighet! sade Cranston under demonstrationen.

Succession-stjärnan Arian Moayed höll ett annat brinnande tal: "Det är som att dessa människor aldrig har sett Succcession! Serien handlar om er. Det allra viktigaste vi kan göra nu på direkten, som en enhet, som en grupp, är att hålla samman… tills vi besegrar dem."

Bob Iger kommenterar strejken: "orealistisk"

Disneys VD Bob Iger har blivit en måltavla för flera skådespelare och författare under strejkens gång, men han själv verkar inte se allvaret i situationen. Enligt The Hollywood Reporter ska han – medan han ha befunnit sig på ett retreat för miljardärer – kallat strejken för "orealistisk".

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL