Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Brooklyn Nine-Nine säsong 8 – Detta vet vi

Brooklyn Nine-Nine säsong 8 – Detta vet vi

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
16 juni 2020
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
16 juni 2020

Serien kommer tillbaka.

"Brooklyn Nine-Nine" kommer tillbaka för en åttonde säsong, men det är oklart när. Serien riskerar att dröja länge innan den kan återupptas.

Brooklyn Nine-Nine
Foto: NBC.

Den långt gångna sitcom-serien Brooklyn Nine-Nine med Andy Samberg i huvudrollen är högst uppskattad runt om i världen. Den tillhör NBC:s mest sedda serie med över tre miljoner tittare per avsnitt. 

Digital Spy har rapporterat att Brooklyn Nine-Nine säsong 8 är på väg – men det kan komma att dröja längre än många andra uppskjutna produktioner, till följd av coronaviruset. 

Serien, som kretsar kring en hopplös poliskår, utspelar sig i New York som är en av världens hårdast drabbade städer. Medan många stora produktioner förväntas kunna dra igång efter sommaren ser det ut att ta längre tid innan de som baserar sig i New York ska kunna återupptas. Detta innebär att vi troligtvis inte kan förvänta oss nya avsnitt av serien redan till våren 2021.

Fokus på familjen i säsong 8 av Brooklyn Nine-Nine

I en intervju med TV Line berättar medskaparen Dan Goor att vi kan förvänta oss en del surr kring Jake och Amys nyfödda unge. 

– Primärt kommer vi att fokusera på Jake och Amys jobb, men nu får vi också chansen att utmana dem ytterligare. Numera måste de balansera jobbet med familjen och lista ut hur de ska vara bra föräldrar samtidigt som de bekämpar brott, säger Goor till TV Line.

Gina kommer tillbaka

Fansen saknade den sarkastiska sekreteraren Gina Linetti i säsong sju av Brooklyn Nine-Nine men nu kan vi förvänta oss att se mer av henne.

– Det enda jag ångrade med att vi bara hade tretton avsnitt i säsong sju var att vi inte fick in ett Gina-avsnitt. Jag ska se till att hon är med i säsong 8, för Chelsea Peretti är den roligaste personen jag vet och jag älskar Gina, säger Goor i samma intervju.

"Brooklyn Nine-Nine" säsong 8 har premiär någon gång under 2021. Filmtopp uppdaterar dig så fort vi vet mer.

NÄSTA ARTIKEL