Bron säsong 4 - här är faktan

Bron säsong 4 - här är faktan

Uppdaterad 02 juli 2021 kl. 10:48 | Publicerad 20 augusti 2017 kl. 11:29

Bron

Den 1 januari 2018 startar den sista säsongen av den hyllade kriminalserien Bron. Kriminalserien, som kretsar kring flera mordfall som äger rum nära den dansk-svenska gränsen vid Öresundsbron, har fått spridning över hela världen.

Om handlingen: En kvinna har stenats till döds på Pepparholmen. Hon heter Margrethe Thormod och är generaldirektör för Migrationsverket i Köpenhamn. Henrik Sabroe (Thure Lindhardt) börjar utreda mordet tillsammans med sin nya danska kollega Jonas Mandrup (Michael Birkkjaer). Samtidigt har Saga Norén (Sofia Helin) dömts för mordet på sin mor och sitter inspärrad på en kvinnoanstalt i Ystad.

En kvinna har stenats till döds på Pepparholmen. Hon heter Margrethe Thormod och är generaldirektör för Migrationsverket i Köpenhamn. Henrik Sabroe (Thure Lindhardt) börjar utreda mordet tillsammans med sin nya danska kollega Jonas Mandrup (Michael Birkkjaer). Samtidigt har Saga Norén (Sofia Helin) dömts för mordet på sin mor och sitter inspärrad på en kvinnoanstalt i Ystad.

Den fjärde säsongen utav Bron ser ut att bli den sista någonsin. Här kan du läsa mer om varför Bron säsong 5 inte ser ut att ske.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL