Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Archie Lyndhurst.

Brittiske barnstjärnan Archie Lyndhurst är död

David Lindahl | Nyhet
05 oktober 2020
David Lindahl | Nyhet
05 oktober 2020

Archie Lyndhurst blev bara 19 år gammal.

Enbart 19 år gammal har den brittiske före detta barnstjärnan Archie Lyndhurst gått bort. Han var främst känd för ungdomsserien "Jobbigt läge".

People rapporterar att BBC:s barnkanal CBBC i lördags gick ut med ett uttalande att den brittiske barnstjärnan Archie Lyndhurst har gått bort 19 år gammal. Han rapporteras ha lidit av en sjukdom under en tid. Utalandet löd enligt nedan:

"Vi är otroligt ledsna över att behöva meddela att Archie Lyndhurst, som så briljant spelade Ollie i "Jobbigt läge" på CBBC har gått bort efter en tids sjukdom. Archie kommer att saknas enormt av alla som arbetat med honom och av alla fans som skrattat tillsammans med Ollie i serien."

 Archie Lyndhurst är främst känd för ungdomsserien Jobbigt läge eller So Awkward på engelska. Serien har bland annat funnits tillgänglig på SVT Play.

Nethra Tilakumara, Archies Lyndhursts flickvänn och före detta medskådespelerska i tv-serien Jobbigt läge, delade ett känslosamt inlägg på Instagram och hyllade den bortgångne skådespelaren.

NÄSTA ARTIKEL