Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Breaking Bad-stjärnorna blåste internet

Breaking Bad-stjärnorna blåste internet

Axel Diedrichs | Nyhet
10 juli 2019
Axel Diedrichs | Nyhet
10 juli 2019

Nej, någon ny Breaking Bad-film verkar det inte riktigt bli.

Aaron Paul och Bryan Cranston har den senaste tiden hintat starkt om att Walter och Jesse snart återförenas, och man trodde då att de syftade på en långfilm eller säsong 5 av "Better Call Saul". Men så verkar inte fallet alls vara, utan istället handla om egen mexikansk sprit.

Aaron Paul och Bryan Cranston har på sistone varit två styggelser, som lurat hela internet. Med inlägg på sociala medier hintade de starkt om att en Breaking Bad-reunion är på väg. Detta fick hela internet att surra förväntansfullt, så många kommer därför att bli besvikna över skådespelarnas senaste nyhet – att de släpper egen sprit.

På sitt Instagram-konto berättar Aaron Paul att de goda vännerna fick idén att göra egen mexikansk sprit för tre år sedan när de hängde på en sushibar i New York. De har döpt deras produkt till Dos Hombres.

Meningen "Vi visste att vi inte skulle kommer kunna spela in tillsammans på ett tag" i texten ger en strimma hopp om att en Breaking Bad-reunion fortfarande kan ske. Vi vet sedan tidigare att en långfilm om Jesse Pinkman är på väg, och kanske kan Walter på något sätt dyka upp trots allt.

Vad tycker du, var Cranston och Paul oschyssta som lät oss tro att en Breaking Bad-reunion väntade runt hörnet, eller blev deras otippade nyhet en rolig överraskning?

NÄSTA ARTIKEL