Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Better Call Saul får sin största korsning med Breaking Bad

Better Call Saul får sin största korsning med Breaking Bad

Axel Diedrichs | Nyhet
18 juli 2018
Axel Diedrichs | Nyhet
18 juli 2018

Kommer vi att få se Walter White tillsammans med Saul Goodman igen? Vi har aldrig varit närmare en korsning mellan två av de bästa serierna.

Vince Gillian, som är en av skaparna bakom spinoff-serien "Better Call Saul" samt "Breaking Bad", menar att seriernas händelseförlopp kommer att gå in i varandra. 

I en intervju med Entertainment Weekly berättar Breaking Bads skapare Vince Gilligan att säsong 4 av Better Call Saul kommer att bli mycket speciell, eftersom den kommer att gå in i sin föregångares tidslinje.

I händelseförloppet har vi en B-linje som kommer att leda oss in i Breaking Bads territorium, åtminstone visa oss dörren dit. Jag kan inte vänta på att folk ska få se det.

Att serierna närmar sig varandra är något fans runt om i världen skulle älska, för då får de onekligen det bästa av två världar. Men givetvis finns det faran att förstöra något som i mångas ögon är perfektion. Sett till Gilligans pepp verkar det dock inte vara något att oroa sig särskilt mycket över.

"Breaking Bad" är en av de mest hyllade TV-serierna någonsin, och sträckte sig över 5 säsonger mellan 20082013. Den populära spinoff-serien följer Walter Whites advokat Saul Goodmans uppgång i branschen. 

Ser du fram emot säsong 4 av "Better Call Saul"? För tips på de bästa serierna, spana in vår lista!