Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Boomerang lanserar ny komediserie – Mighty Mike

Boomerang lanserar ny komediserie – Mighty Mike

Axel Diedrichs | Nyhet
01 september 2019
Axel Diedrichs | Nyhet
01 september 2019
Foto: Boomerang.

I Boomerangs nya serie Mighty Mike får vi följa mopsen Mike som mest av allt vill ha ett lugnt och stilla liv. Men kärleken till grannhunden Iris och inte minst alla andra djur runtomkring kommer ständigt i vägen och inget blir som tänkt.

Mike är huvudrollen i en helt ny komediserie, Mighty Mike, som har premiär på Boomerang den 2 september. TV-serien utspelar sig i familjen Mikkelsens hus, där inget avsnitt är det andra likt.

Att Mike skulle få det lugnt kan vi dock glömma. Inte minst tack vare de andra husdjuren i grannskapet. I serien får vi bland annat möta de besvärliga sköldpaddorna och den busiga kattungen, som alltid ställer till det för Mike. Vi får se allt från vilda pulkaåk nerför trappräcket till svinganden i ljuskronorna. Kort och gott – det mesta blir kaos för Mike och han får kämpa hårt för att hela hemmet inte ska fallera helt.

När inte de andra husdjuren ställer till det är det istället kärleken till grannhunden Iris som kommer I vägen. Mike kämpar ständigt med att imponera på Iris, men tyvärr verkar det sällan bli som tänkt på den fronten heller. Den stora frågan är om Mike någonsin kommer vinna Iris hjärta?

Mighty Mike är en galen, rolig och charmig animerad serie som huvudsakligen riktar sig till barn mellan 4–7 år, men som kan bjuda på många skratt till barn och vuxna i alla åldrar.

Serien har premiär i Sverige den 2 september klockan 16.30, med nya avsnitt varje vardag.