Bonusfamiljen säsong 4 – Blir den av?

Bonusfamiljen säsong 4 – Blir den av?

Eric Diedrichs
Uppdaterad 07 juli 2021 kl. 15:07 | Publicerad 16 april 2019 kl. 15:04

Det ser mörkt ut för Herngrens succéserie.

Bonusfamiljen
Foto: Ulrika Malm/SVT

Just nu visas den tredje säsongen av Bonusfamiljen på SVT. Dramat har blivit en stor succé och nu är det många som undrar om den kommer att få en fortsättning. Svaret är kort och gott nej – Bonusfamiljen ser ut att läggas ner.

Familjen Herngren (Felix, Moa och Clara) hittade verkligen guld när de arbetade fram dramaserien Bonusfamiljen för produktionsbolaget FLX. SVT nappade på betet och nu sänds den tredje säsongen sänds nu på TV.

Serien är inspirerad av familjen Herngrens egna upplevelser av att ha en bonusfamilj, och bjuder på en hel del värme och dramatik.

Sedan den först säsongen släpptes 2017 har Bonusfamiljen blivit en stor succé och många undrar om vi kommer att få bekanta oss mer med karaktärerna när den tredje, och pågående säsongen, når sitt slut.

SVT har inga planer på Bonusfamiljen säsong 4

Även om Bonusfamiljen har blivit en stor publikmagnet, där över en miljon svenskar ser varje avsnitt, kommer serien inte att fortsätta. Detta rapporterar Aftonbladet.

– Just nu finns inga planer på en fjärde säsong av Bonusfamiljen. Men vi stänger inga dörrar i framtiden, sade Anna Croneman, programchef för SVT Drama.

Beslutet har förvånat många och även Felix Herngren uttrycker en viss besvikelse. Följande har han skrivit till Nöjesbladet:

– Det vore såklart tråkigt om SVT inte ville köpa in en fjärde säsong. Men vi håller tummarna för att Bonusfamiljen kommer tillbaka på ett eller annat sätt.

Med andra ord skall inte hoppats låga slockna helt. Herngren hintar om att FLX kan vända sig åt andra distributörer för framtida avsnitt.

Vill du se en Bonusfamiljen säsong 4 bli verklighet?

NÄSTA ARTIKEL