Klurigt James Bond Quiz

Bond-regissören Cary Joji Fukunaga till Stockholms filmfestival

Filmtopp
06 november 2021 kl. 18:11

Ska hålla masterclass

Den 19 november får Stockholms internationella filmfestival finbesök. Då kommer nämligen Cary Joji Fukunaga att vara på plats för en masterclass.

Filmregissören Cary Joji Fukunaga som regisserat den senaste James Bond-filmen No Time to Die, håller i en exklusiv Masterclass på Stockholms internationella filmfestival 2021 fredagen den 19 november. På Masterclassen kommer han att dela med sig av sina egna erfarenheter som framgångsrik filmskapare, samt upplevelsen av att skapa en Bond-film.

Cary Joji Fukunaga är en multi-kreatör som skriver manus, regisserar och producerar. Han besökte Stockholms filmfestival 2009 med sin långfilmsdebut Sin Nombre. Han är även en av manusförfattarna till skräckfilmen Det, baserad på Stephen Kings roman med samma namn och har tidigare vunnit en Emmy för Bästa regi av en dramaserie för den första säsongen av True Detective.

Han senaste film No Time to Die släpptes på svensk bio i september. Han föddes i Oakland, Kalifornien och har svenskt och japanskt ursprung.

Masterclassen med Cary Joji Fukunaga ingår i Stockholms filmfestivals Industry Days. Den här Masterclassen är i samarbete med SF Studios.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL