Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Black Panther-regissören misstagen för bankrån

Black Panther-regissören misstagen för bankrånare

Jonathan Smeds | Nyhet
10 mars 2022
Jonathan Smeds | Nyhet
10 mars 2022

"Fördes iväg med handbojor."

Ryan Coogler, som regisserade Black Panther, blev under ett bankbesök misstagen för att försöka utföra ett rån.

Det var den 7 januari som missförståndet skedde. Ryan Coogler ska då ha planerat att ta ut 12 000 dollar i kontanter, men samtidigt velat hålla det hela diskret. Därför lämnade han fram en lapp till kassören på banken där det stod att han ville ha ut pengarna i kontant utan att de andra kunderna såg det. Det stora uttaget aktiverade ett alarm, och kassörska förmedlade till sin chef att Coogler försökte råna banken.

Polisen anlände snabbt på platsen och närmade sig en SUV som stod utanför banken. I bilen satt två personer som väntade på Coogler, och förklarade för en av poliserna vem regissören faktiskt är. Då hade dock redan en annan polis hunnit äntra byggnaden och fört bort honom i handbojor. Misstaget kunde dock snabbt rättas och Black Panther-regissören fick lämna platsen utan några större problem. 

I ett kort uttalande Deadline tagit del av säger Ryan Coogler att situationen aldrig borde skett, men att banken där det hela ägde rum har varit väldigt samarbetsvilliga efteråt och att alla nu gått vidare.

Ryan Coogler är även regissör till Black Panther: Wakanda Forever, som har premiär den 11 november.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL