Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Björn Natthiko Lindeblad död

Björn Natthiko Lindeblad död

Emil Oscar Rasmussen
Emil Oscar Rasmussen | Nyhet
18 januari 2022
Emil Oscar Rasmussen
Emil Oscar Rasmussen | Nyhet
18 januari 2022

Den inspirerande föreläsaren blev 60 år gammal.

Björn Natthiko Lindeblad, bl.a. känd som föreläsare och för sin tid som buddhistmunk, har avlidit 60 år gammal. Detta bekräftas på hans sociala medier, med en sista hälsning från honom själv.

Björn Natthiko Lindeblad har det senaste decenniet blivit ett bekant namn hos stora delar av det svenska folket. Föreläsaren, ekonomen och den före detta buddhistmunken har inspirerat många med sina föreläsningar, sin bok Jag kan ha fel och med sina många framträdanden i tv-rutan.

Ännu fler har bekantat sig med honom genom hans två sommarprat i P1 och med dokumentärerna Vem kunde ha trott? (2020) och Anne möter Björn (2021). I både sommarprat och dokumentärer har Björn Natthiko Lindeblad berört många med sina historier och sin kamp mot ALS.

På sina sociala medier meddelar Björn Natthiko Lindeblad att han i går, den 17 januari, avslutade sitt liv.

Om du läser det här, så har jag gått ur tiden. Det skedde mitt på dagen, den 17 januari, i norra Halland, och jag var omgiven av nära och kära. Jag svalde ett glas smoothie med det gängse preparatet, och somnade sedan lugnt och stilla in. Utan rädsla eller tvekan, skriver Björn Natthiko Lindeblad.

 
 
 
 
 
Visa detta inlägg på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett inlägg delat av Björn Natthiko Lindeblad (@natthiko)

Du kan se inspelade föreläsningar och andra klipp direkt på Björn Natthiko Lindeblads Youtube-kanal.

NÄSTA ARTIKEL