Biotips för minstingarna – premiär för Rallygänget: De snabba & de tuffa

Biotips för minstingarna – premiär för Rallygänget: De snabba & de tuffa

Sofie Landgren
23 februari 2024 kl. 08:02

Den inspirerande historien om ett långsamt däggdjur med ett behov av fart

"Rallygänget - De snabba och de tuffa" är ett fartfyllt animerat äventyr som tar med hela familjen på en vild åktur. Redo att köra? Spänn fast dig!

Biopremiär för Rallygänget - de snabba & de tuffa (2023)
Foto: Lucky Dogs.

Spänn fast er för en fartfylld biopremiär!

Rallygänget – De snabba & de tuffa är en brittisk animerad komedi- och familjefilm om en ung och lovande racerförare som plötsligt får chansen att tävla emot en rallylegend. Med hjälp av en före detta förare som sadlat om till mekaniker måste nybörjaren ta sig igenom förrädisk terräng, motståndare och oväntade hinder för att bevisa att han har vad som krävs för att bli nästa stora rallyförare.

Bland de svenska rösterna hör vi bland annat en av Sveriges mest älskvärda skådespelare Leif Andrée, komikern och artisten Daniel Norberg, skådespelaren Göran Berlander, Fatima Jelassi (känd under artistnamnet Jelassi), röstskådespelaren Christian Hedlund, sångerskan och skådespelaren Mimmi Sandén och sist men inte minst den oerhört framgångsrika rally-kartläsaren Tina Thörner.

Filmen har en speltid på 1 timma och 32 minuter och lämpar tig för alla åldrar!

Missa inte det fartfyllda animerade familjeäventyret "Rallygänget - De snabba och de tuffa" som har svensk biopremiär den 23 februari 2024.

Fler nyheter för barn:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL