Biopremiär för Lumlarnas förtrollade skog

Biopremiär för Lumlarnas förtrollade skog

Sofie Landgren
31 mars 2023 kl. 15:03

Animerad familjefilm från Brasilien

Nu kommer den animerade familjefilmen "Lumlarnas förtrollade skog" till sveska biografer. En fantasifull, färgstark och magisk historia om de två hemliga agenterna Klo och Bruno som försöker rädda den förtrollade skogen.

Biopremiär för barnfilmen Lumlarnas skog
"Lumlarnas förtrollade skog". Foto: Njutafilms.

Biopremiär för "Lumlarnas förtrollade skog"

De två hemliga agenterna Klo och Bruno tjänar olika herrar och fiendskapen mellan Solens och Månens kungariken går långt tillbaka. En dag stöter Klo och Bruno på varandra i Lumlarnas Förtrollade Skog. Misstänksamheten gör det till ett laddat möte. Men, snart inser de hemliga agenterna att de är ute på exakt samma uppdrag – de måste försöka rädda alla från de fruktansvärda jättar som omringar skogen.

Nu måste de övervinna sina olikheter och kombinera sina krafter och infiltrera sig in i en värld kontrollerad av jättar där krig alltid ligger nära. Följ med på Klo och Brunos magiska äventyr när de försöker rädda den förtrollade skogen.

Premiär för Lumlarnas förtrollade skog på bio
"Lumlarnas förtrollade skog". Foto: Njutafilms.

En magisk barnfilm med allvarliga ämnen

Lumlarnas förtrollade skog är en färgstark, poetisk och magisk barnfilm som tar, på sagans vis, upp allvarliga ämnen om miljö och vår framtid på jorden, utan att knäppa någon på näsan. Filmen uppmanar till att man ska ha nära till fantasin, ta hand om naturen och inte vara rädd för att skapa nya vänskapsband.

Filmen har en speltid på 75 minuter och lämpar sig för hela familjen.

Missa inte den animerade historien om de två hemliga agenterna Klo och Bruno och deras kamp om att rädda den förtrollade skogen!

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL