Biopremiär för familjefilmen Storken Richard och den mystiska juvelen

Biopremiär för familjefilmen Storken Richard och den mystiska juvelen

Sofie Landgren
09 juni 2023 kl. 07:00

Animerat äventyr för hela familjen

I "Storken Richard och den mystiska juvelen" njuter Richard av att övervintra på en stor sjö i Nordafrika och får reda på att han inte kommer att få det så hedervärda och ansvarsfulla uppdraget att leda flytten av en flock storkar hem till norr.

Storken Richard och den mystiska juvelen (2023)
Storken Richard och den mystiska juvelen (2023). Foto: SF Studios.

Biopremiär för den animerade familjefilmen "Storken Richard och den mystiska juvelen"

Richard, en äventyrslysten sparv uppfostrad av storkar, möter den gatusmarta Samia och hennes sparvgäng. De hålls fångna av den girige och hänsynslöse påfågeln Zamano. Sparvarnas enda väg till frihet är att lösa en gåta och hitta en mystisk juvel åt Zamano. Tillsammans med sina vänner Olga och Kiki ger Richard sig ut på en actionfylld färd för att frita sparvarna från Zamanos klor. På vägen skaffar han sig nya vänner och inser att han kan mer än han tror.

Storken Richard och den mystiska juvelen (2023)
Storken Richard och den mystiska juvelen (2023). Foto: SF Studios.

Ett spännande äventyr för hela familjen

Richard njuter av att övervintra på en stor sjö i Nordafrika och får reda på att han den här gången inte kommer att få det så hedervärda och ansvarsfulla uppdraget som ledare av flytten av en flock storkar hem till norr. Han kan inte stå ut med detta och flyr iväg på en självständig resa full av faror och äventyr.

Längs vägen kommer Richard att få möta en flock sparvar i trubbel, fångade av de onda maraboufåglarna ledda av den girige påfågeln Zamano. För att bli fria måste fåglarna förenas i ett vänligt lag, visa mod, uppfinningsrikedom och uppfinningsrikedom för att lösa pusslet och hitta en mystisk skatt med juveler.

Filmen har en speltid på 1 timme och 24 minuter och lämpar sig för både stora som små.

Missa inte "Storken Richard och den mystiska juvelen" som kommer till svenska biografer den 9 juni.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL