Biopremiär för den mysiga familjefilmen Änder!

Biopremiär för den mysiga familjefilmen Änder!

Sofie Landgren
21 december 2023 kl. 15:12

Animerat familjeäventyr

Nu kommer den mysiga familjefilmen "Änder!" till Svenska biografer, en perfekt film att ta med barnen på under jullovet!

Biopremiär för filmen Änder!
Foto: Universal Pictures.

Biopremiär för det mysiga familjeäventyret Änder!

Familjen Mallard är fast i gamla hjulspår. Medan pappa Mack nöjer sig med att hålla sin familj trygg, paddlandes runt för evigt i deras New England-damm, längtar mamma Pam efter att skaka om saker och ting och få visa barnen – tonårssonen Dax och lillasyster Gwen – hela vida världen. Efter att en migrerande ankfamilj mellanlandat i dammen med spännande berättelser om avlägsna platser, övertalar Pam Mack om att de ska ge sig ut på en familjeresa till tropiska Jamaica via New York.

I den Svenska versionen hör vi bland annat rösterna Erik Haag, Jennie Silfverhjelm, Ruben Adolfsson, Joni Modig, Bengt Järnblad, Sanjin Kljucanin, Daniela Sörensen.

Änder!
Foto: Universal Pictures.

Perfekt aktivitet för jullovet 2023

Benjamin Renners nya komedi Änder! bjuder på en vinnande kombination av ett charmig narrativ och en imponerande visuell animation. Filmen (som är skriven av White Lotus-skaparen Mike White) är en berättelse om hur en familj av gräsänder ger sig ut på en inspirerad resa från New England till Jamaica.

Filmen har en speltid på 1h 23m och en rekommenderad ålder från 7 år och uppåt.

Missa inte det animerade familjeäventyret "Änder!" som kommer ut på svenska biografer den 22 december.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL