Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Bill & Teds galna mardrömsresa får uppföljare

Bill & Teds galna mardrömsresa får uppföljare

Filmtopp Admin
Filmtopp Admin | Nyhet
09 maj 2018
Filmtopp Admin
Filmtopp Admin | Nyhet
09 maj 2018

Keanu Reeves återvänder i den tredje filmen om Bill & Ted.

Alex Winter och Keanu Reeves i Bill & Teds galna äventyr.
Alex Winter och Keanu Reeves i Bill & Teds galna äventyr. Foto: Orion Pictures

Bill & Ted har hittills härjat i två filmer och nu rapporteras det att en tredje är på gång där både Keanu Reeves och Alex Winter återvänder.

Redan 1989 kom Bill & Teds galna äventyr med Keanue Reeves och Alex Winter i huvudrollerna, två år senare kom uppföljaren och nu rapporterar The Hollywood Reporter att det är dags att fullborda trilogin.

Uppföljaren till Bill & Teds galna mardrömsresa kommer heta ”Bill & Ted Face the Music” och är just nu under förproduktion. Både Keanu Reeves och Alex Winter är klara för filmen som ägs av MGM och ska släppas i USA under Orion Pictures.

Chris Matheson (Imagine That) som skapade originalet, har skrivit manus tillsammans med Ed Solomon (Men in Black, Mosaic, Now You See Me). Dean Parisot (Galaxy Quest, Red 2, Fun With Dick and Jane) är bekräftad som regissör.

Reeves och Winter sade bland annat såhär i en intervju:

"Chris och Ed har skrivit ett fantastiskt manus och med Dean som regissör har vi ett dream team"

Tredje filmen i serien kommer se våra hjältar långt från sin tid som tidsresenärer och i stället tyngda av medelålder och familj. De har skrivit tusentals låtar men ingen är i närheten av att vara världens bästa. Men medan tid och rum håller på att krascha runtomkring dem kommer en besökare från framtiden och varnar om att bara deras låt kan rädda livet på jorden. Med ny inspiration beger sig duon ut på nya tidsresor för att rädda världen genom att hitta låten som ska sätta allt rätt.

Keanu Reeves är också med i filmen Farligt begär från 1988 som vi har med på vår lista 10 udda och bra filmer på Netflix.

Ser du fram emot att följa med Bill & Ted på ett nytt äventyr?

Adam Troy