Trailerpremiär: Bill Skarsgård gör upp med Keanu Reeves i John Wick 4

Bill Skarsgård och Nicolas Cage spelar far och son i Lords of War

Filmtopp
09 maj 2023 kl. 08:05

Uppföljare på filmen från 2005

Variety rapporterar att Bill Skarsgård ska spela sonen till Nicolas Cage karaktär i "Lords of War", uppföljaren på hyllade "Lord of War" från 2005.

I dramafilmen Lord of War fick vi se Nicolas Cage spela en vapenhandlare vid namn Yuri Orlov som ifrågasätter sitt eget arbete samtidigt som han jagas av en spion på INTERPOL. Nu, närmare tjugo år senare, är en uppföljare planerad med svenske stjärnan Bill Skarsgård i rollen som vapenhandlarens son. Nicolas Cage är även han klar att medverka.

Den snart 33-årige skådespelaren Bill Skarsgård har en stark period bakom sig med Netflix-serien Clark och filmer som Bränn alla mina brevBarbarian och John Wick: Chapter 4. Nu har han alltså nästa stora projekt klart för sig. Lords of War tar oss tillbaka till den skumma och riskfyllda världen inom vapenaffärer, men den här gången med två huvudroller. Enligt Variety kommer Skarsgård och Nicolas Cage att spela mot varandra i rollerna som far och son.

Då börjar inspelningen för Lords of War

Lords of War upptäcker den notoriske vapenhandlaren Orlov att han har en son vid namn Anton som försöker att toppa sin far. Han samlar på sig en legosoldatarmé för att kriga i USA:s Mellanösternkonflikter. Detta utlöser en bitter rivalitet mellan generationer, som sätter far och son mot varandra.

Vidare rapporterar Variety att inspelningen av filmen drar igång i augusti. Förväntad premiär blir därför någon gång nästa år.

 

 

 

 

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL