Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Nya bilder på Sicario 2: Soldado

Nya bilder på Sicario 2: Soldado

Kristian Andersson | Nyhet
17 juni 2018
Kristian Andersson | Nyhet
17 juni 2018

Empire Magazine släppts nya bilder på kommande Sicario 2: Soldado.

Poster till Sicario.
Poster till Sicario.

Empire Magazine har delat med sig av ett par nya bilder från den kommande storfilmen "Sicario 2: Soldado", som har premiär senare i juni.

2015 växte regissören Denis Villeneuves rykte rejält efter att han släppte kritikerhyllade Sicaro och därefter har hans anseende vuxit med filmer Blade Runner 2049 och Arrival.

 

Sicario betraktas vara en av de smartatst och mest spännande filmerna som släpptes under 2015, en brutal och grå thriller där vi följer arbetet mot knarkkarteller vid den Amerikanska och Mexikanska gränsen.

Villeneuve regisserar inte uppföljaren Sicario 2: Soldado utan regin sköts nu av Gomorrah-regissören Stefano Sollima. Men vi kommer fortfarande att få se skådespelare som Benicio Del Toro och Josh Brolin återvända i sina roller.

Nyligen har Empire släppt två nya bilder som du kan se här nedan. På den första bilden får vi se Alejandro Gillick (Brolin), Matt Graver (Del Toro) och Steve Forsing (Jeffrey Donovan) som har sina vapen dragna.

Enligt Del Toro så kan vi denna gång förvänta oss se en annan sida av av hans karaktär Matt Graver. I första filmen lärde vi oss att Del Toros karaktär är en man med få ord. Läs också om de 10 bästa adrenalin fyllda actionfilmerna 

Sicaro 2: Soldado förväntas ha premiär den 29 juni 2018.

Längtar du också efter den adrenalinpumpande thriller/action?