Better Call Saul klar för säsong 5

Better Call Saul klar för säsong 5

Axel Diedrichs
Uppdaterad 04 juli 2021 kl. 15:08 | Publicerad 29 juli 2018 kl. 15:51

Nu vet vi att "Better Call Saul" kommer att återvända för en femte säsong.

Giancarlo Esposito, Bob Odenkirk och Jonathan Banks i Diner i Better Call Saul
Foto: Netflix

Redan innan säsong 4 har premiär annonserar TV-bolaget AMC att "Better Call Saul" förlänger sin livstid över en femte säsong. 

Enligt Deadline rankas säsong 3 av Better Call Saul till en femteplats av dramaserier hos vuxna mellan 25-54, så det är föga förvånande att vi kommer att få se mer av Bob Odenkirk som den korrupte advokaten Saul Goodman. TV-produktionsbolaget AMC som gör den populära serien går ut med att både Fear the Walking Dead och Better Call Saul kommer att få minst 5 säsonger var. Ett beslut huvudrollsinnehavaren Bob Odenkirk ska ha blivit helt överlycklig av. På eventet där nyheten gavs visade han upp en vatten-tatuering på sin bak med premiärdatumet för säsong 4.

Seriens medskapare Vince Gilligan gick nyligen ut med att Better Call Saul kommer att få sin hittills största korsning med ursprungsserien Breaking Bad i säsong 4. Han menar även att den kommande säsongen är den bästa av dem. För fansen är detta redan på förhand den förmodligen mest intressanta säsongen att följa; aningen att få se Bryan Cranston och Aaron Paul återigen trä på sig vinylhandskarna och kliva in i labbet igen är frestande.

Spana in den senaste trailern till säsong 4 av "BCS":

Ser du fram emot säsong 4 och 5 av "Better Call Saul"?

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL