Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Best F(r)iends återförenar Tommy Wiseau och Greg Sestero

Best F(r)iends återförenar Tommy Wiseau och Greg Sestero

Filip Kruse | Nyhet
27 februari 2018
Filip Kruse | Nyhet
27 februari 2018

Tommy Wiseau och Greg Sestero från "The Room" återförenas i den kommande komedin "Best F(r)iends".

Tommy Wiseau och Greg Sestero har uppmärksammats en hel del på sistone. The Disaster Artist, regisserad av James Franco, gick upp på biograferna nyligen och blev hyllad av kritikerna och även av oss på Filmtopp. Filmen var baserad på en bok av Sestero och handlade om hans samarbete med Wiseau under inspelningen av kultfilmen The Room, ofta benämnd "världens bästa sämsta film".

The Room kom ut 2003 men visas fortfarande över hela världen. Människor tycks inte kunna få nog av radarparet. Tur då att duon återförenas i kommande Best F(r)iends, skriven av Sestero och regisserad av Justin MacGregor. Medverkar gör förstås Wiseau och Sestero, vars vänskap utforskas i en till synes thrillerliknande upplevelse, inspirerad av en roadtrip de båda gjorde år 2003 efter att The Room kommit ut.

Versioner av filmen har redan visats i samband med de frekventa The Room-visningarna, men trailern avslöjar att den officiella presentationen av Best F(r)iends kommer existera i två volymer, vad det nu innebär. Det återstår att se om filmen är medvetet humoristisk, eller om den likt The Room anspelar på att vara ett fullfjädrat mästerverk. Just nu finns inga uppgifter om filmen kommer gå upp på biografer i Sverige, men att hoppas går ju!

Filmtopp träffade Tommy Wiseau i samband med en visning av filmen The Room. Läs mer om det mötet här.

Vad tror ni om Greg Sestero och Tommy Wiseau i kommande filmen "Best F(r)iends"?