Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Besökarna har talat – de är bästa biosnacksen

Besökarna har talat – de är bästa biosnacksen

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
06 augusti 2020
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
06 augusti 2020

Popcorn eller snacks?

Filmstaden ställde sina följare frågan om vilket som är biografernas bästa tilltugg. Vinnaren var förstås inte helt oväntad.

Sveriges största biokedja Filmstaden höll nyligen i en omröstning där deras följare fick välja vad som är bäst till filmen: popcorn eller snacks?

I omröstningen deltog över 4000 biobesökare, och när den avslutades blev vinnaren mycket väntat klassikern salta popcorn med 40% av deras röster. Det kan väl nästan tyckas vara ett lite klent antal?

Den andra platsen knep snacks med sourcream-smak och tredjeplatsen togs av butter popcorn. Hur procentfördelningen såg ut där framkommer inte på Filmstadens hemsida. Anmärkningsvärt är att lösgodis inte tycks vara en av favoriterna folk vill smaska på när de gottar sig i det ljuva biomörkret. 

Trots att popcorn tycks vara det givna snackset i biosalongen är det inte en av svenskarnas favoriter i hemmet. När Nyheter24 Shopping gjorde en undersökning 2018 tog popcorn inte ens en plats på topp 20-listan som det mest köpta snackset, utan fick se sig besegrat av olika sorters chips och godis. Kanske är det för att biopopcornen är överlägset godast?

Visst är det underbart att så många biografer öppnat igen. Missa inte att se vad som går nu på bio!

 

NÄSTA ARTIKEL