Ingwar Hirdwall död – här är bästa stunderna med grannen i Beck

Beskedet från TV4: då kommer de sista två Beck-filmerna

Filmtopp
Uppdaterad 08 december 2023 kl. 10:03 | Publicerad 14 juli 2023 kl. 16:15

Uppdatering om del 49 och 50

Säsongens sista Beck-filmer, som bär titlarna "Beck – Dödläge" och "Beck – Inferno", har premiär i höst och under våren 2024 på TV4 Play.

Efter en extra lång väntan har vi nu äntligen fått lite klarhet kring när vi kan förvänta oss att se de nästa Beck-filmerna Dödläge och Inferno. Även om vi inte får några spikade datum har vi fått ett hum om när de kommer att släppas på nya TV4 Play som i augusti månad tar över C Mores innehåll.

Den 25 december förra året fick vi se Dödsfällan ha premiär på C More och TV4. Därefter skulle det dröja så sent som till den 17 mars innan vi fick ta del av nästa kapitel Quid Pro Quo som slutade på ett sätt som bäddar för en spännande fortsättning på serien om Beck-gruppen. Fansen har däremot kommit att få vänta längre än vad de hoppats på även inför säsongens tredje film, nummer 49, som har titeln Beck – Dödläge.

Missa inte: Recension – Beck: Inferno (2023)

Beskedet: då kommer de sista två Beck-filmerna
Foto: TV4 / C More.

TV4:s besked: då kommer de sista två Beck-filmerna

Enligt uppgifter till MovieZine har TV4 berättat att de två sista Beck-filmerna (del 49 och 50) för säsongen har premiär senare i år och under våren 2024. Filmtopps aning har hela tiden varit att de skulle släppa nästa del till hösten för att promota C Mores övergång till TV4 Play. Om vi får filmen under tidig höst eller under årets sista dagar som vi är vana vid återstår att se. Oavsett förväntar vi oss att se ett relativt stort gap mellan de kommande titlarna Inferno och Dödläge. Detta eftersom att Peter Haber berättat för Filmtopp att de spelar in nästa klump med filmer först 2024 – om de överhuvudtaget blir av.

Så här lyder det synopsis till Beck – Inferno som finns att läsa på IMDb

Ingenting är som det borde vara i Beck-gruppen. Josef är avstängd i väntan på en intern utredning. Klas Fredén kontaktar Josef och erbjuder sig att hjälpa honom. Men ingenting i livet är gratis.

I båda två av säsongens sista Beck-filmer kommer vi att få se bortgångne Ingvar Hirdwall som grannen.

Filmtopp håller dig uppdaterad om närmare detaljer kring de efterlängtade uppföljarna.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL